Latvijas basketbola izlase spīdoši aizvadījusi savu debiju Pasaules kausā. Tagad basketbolistiem priekšā regulārā sezona, bet pēc tās Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrs, un vēl gadu vēlāk - Eiropas čempionāts mājinieku godā. Par to, kas tuvākajos gados sagaida Latvijas basketbolu, Uldis Strautmanis raidījumā "Aizmugure" sarunājās ar basketbola tiesnesi Oskaru Luci un treneri Ainaru Bagatski.


No cīņas par medaļām Latviju šķīra tikai viens tālmetiens spēles pret Vāciju noslēgumā. Pēc sāpīgā zaudējuma mūsu izlase turnīru turpināja godam, uzvarot Itāliju un sagraujot Lietuvu, noslēgumā turnīra tabulā ieņemot 5. vietu.

Visu turnīra laiku raidījumā "Aizmugure" pievēršamies galvenokārt tam, studijā par jaunākajiem rezultātiem, skandāliem un sasniegumiem spriežot gan ar basketbola speciālistiem un žurnālistiem, gan sabiedrībā pazīstamiem sporta entuziastiem. Raidījums turnīra laikā pie skatītājiem nonāk divreiz biežāk – papildus jau ierastajām ceturtdienas pēcpusdienu pārraidēm, pie skatītājiem dodamies arī speciālizlaidumos pirmdienu rītos, pulksten 9.30.

"Aizmugure" ir "Delfi TV" raidījums, kura epizodes ierasti publicējam katru nedēļu ceturtdienās. Pēc pirmizrādes epizodes ieraksts pieejams raidījumu arhīvā. Raidījumā Uldis Strautmanis kopā ar sportistiem, žurnālistiem, sporta funkcionāriem un politiķiem paver aizkaru uz sporta sasniegumiem un aizkulisēm.

Raidījuma jaunākās epizodes ir pieejamas Apple un Spotify podkāstos!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!