Latvijas hokeja izlase pagājušogad priecēja līdzjutējus ar vēsturē lielāko sasniegumu - bronzas medaļām pasaules hokeja čempionātā. Vai šis bija vienreizējs panākums, vai arī varam cerēt uz tā atkārtošanu pārskatāmā nākotnē? Kuri no Latvijas labākajiem hokejistiem šopavasar būs treneru rīcībā? Par to pulksten 16 raidījumā "Aizmugure" Uldis Strautmanis runā ar Latvijas hokeja izlases galveno treneri Hariju Vītoliņu.

Latvijas hokeja izlasei pirmās pārbaudes spēles norisināsies jau pēc divām nedēļām - 4. un 5.aprīlī. Šie mači notiks aiz "slēgtām durvīm", pēc kā sekos pārbaudes ar Somiju un Norvēģiju.

Šī gada pasaules hokeja čempionāts notiks no 10. līdz 26. maijam Čehijas pilsētās Prāgā un Ostravā. Latvijas pretinieki čempionāta B grupā būs Vācija, ASV, Zviedrija, Slovākija, Francija, Kazahstāna un Polija.

"Aizmugure" ir "Delfi TV" raidījums, kura epizodes publicējam katru nedēļu ceturtdienās. Pēc pirmizrādes epizodes ieraksts pieejams raidījumu arhīvā. Raidījumā Uldis Strautmanis kopā ar sportistiem, žurnālistiem, sporta funkcionāriem un politiķiem paver aizkaru uz sporta sasniegumiem un aizkulisēm.

Raidījuma jaunākās epizodes ir pieejamas Apple un Spotify podkāstos!

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!