Foto: DELFI
Esiet sveicināti, cienījamie "Delfi TV" skatītāji, 2019.gadā! Šodien šeit, studijā, ir labklājības ministra amata kandidāte potenciālajā Krišjāņa Kariņa valdībā — Ramona Petraviča. Viena no ministru amata kandidātiem, kuri ir ļoti maz publiski līdz šim publiski iztaujāti un dzirdēti, un redzēti, tostarp, nebija kā partiju pārstāvji arī šeit tematiskajās debatēs "Delfi TV" studijā. Līdz ar to šī būs viena no intervijām, kur mēs mēģināsim parādīt sabiedrībai, kādas nu ir kandidātu atbildes uz tiem jautājumiem, kas sabiedrību varētu uztraukt vai pat uztrauc, jo, jāsaka, šodien gan komentāros, gan e-pastos gana daudz jautājumu bija iesūtīti. Labdien, Petravičas kundze!

Labdien!

Sāksim ar to, ka ir pienākusi diena līdz kurai, tātad, līdz trešdienas vakaram bija Kariņa kunga noteiktais termiņš, ka katrai katras nozares ministra amata kandidātiem jāsagatavo deklarācijas projekts, jāiesniedz viņam, nu, un tad viņi tur kopā tur liks visus šos nozaru variantus. Ir? Labklājības ministra amata kandidāte ir iesniegusi labklājības nozares deklarācijas sadaļu?

Tā ir, jā, tas bija jāizdara līdz vakarvakara pulksten 18.00 Bet tā kā man jau otrdien bija pārrunas un vienošanās, par cik es tika nominēta par šī labklājības ministra amata kandidāti otrdien pēcpusdienā, tad ir vienošanās, ka es deklarāciju iesniegšu līdz šim vakaram.

Jums iedeva pagarinājumu?

Jā.

Vienīgajai.

Tā ir tāda pretimnākšana, es nezinu, kā ir citiem, vai visi pārējie ir iesnieguši vakar vakarā, to es nevaru pateikt, bet par cik tiešām tas nav pāris stundu laikā uzrakstāma deklarācija...

Nu, tad jūs pabeigsiet dažas stundas pēc mūsu sarunas?

Jā!

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!