Foto: DELFI
Esiet sveicināti, cienījamie "Delfi TV" skatītāji! Mēs turpinām raidījumu sēriju "Par ko balsot?", šeit, "Delfi TV" studijā, aicinot visas tās partijas vai apvienības, kuras šogad publiskotajās socioloģiskajās aptaujās ir sasniegušas vismaz 1% popularitātē, lai jums, mums, vēlētājiem, būtu iespēja pavērtēt politiķu vārdus un darbus, iespējams, spriest arī, kas līdz vēlēšanām ir jāmēģina prasīt no politiķiem attiecībā uz viņu topošajām programmām vai iespējamiem kandidātu sarakstiem.

Kučinskis: Labdien!

ZZS pirmā persona nomināli kā valdes priekšsēdētājs, viņš arī Saeimas frakcijas vadītāja vietnieks, Zemnieku savienības priekšsēdētaja vietnieks, Armands Krauze.

Krauze: Labdien!

Un Latvijas Zaļās partijas pārstāvis, valdes loceklis, ne tikai ierindas biedrs, viņš arī aizsardzības ministrs, Raimonds Bergmanis.

Bergmanis: Labdien!

Es vispirms gribētu sākt ar skaidrību par tiem premjera kandidātiem, daudz viņu te ir pieteikušies, tai skaitā arī pie šī galda ir apspriesti nu jau vairāki. ZZS ir raiba vēsture un daudz var spriest par premjera kandidātiem, vienu vai vairākiem, tuvāk vai tālāk no Rīgas esošiem. Tagad ir pateikts, ka ir viens un stingri, un Māris Kučinskis ir viens. Tas nozīmē, Māris Kučinskis ir gatavs un grib strādāt līdz 2022. gada beigām.

Kučinskis: Māris Kučinskis apstiprina.

Apstiprina, ka viņš to grib un ir gatavs? Nav tā kā Straujumai, toreiz viņa teica, kad es prasīju: "Ir četri gadi?" Viņa teica: "Nevaru solīt četrus gadus."

Kučinskis: Protams, ka četrus gadus, es domāju... Pirmkārt, ir daudzas lietas, kas man pašam prasās, lai aiziet līdz galam. Otrkārt, slikts tas karavīrs, kas pēkšņi nobīstas no kaut kā. Es esmu gatavs strādāt.

Jūs kā karavīrs?

Kučinskis: Nu tas ir, ja runā valsts rindās, ne, teiksim, kaut kādas armijas rindās.

Jā, jā, bet ne tā kā virsnieks, ne komandieris.

Kučinskis: Šeit ir runa par to, cik tu vari izdarīt, un, ja tu jūti ka tev ir iespējas un tev ir varēšana to darīt, tad es pat īsti neapspriežu ar sevi jautājumu pēkšņi mest plinti krūmos.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!