Pagājušajā nedēļā, piektdien Rīgas pašvaldības policijas (RPP) Videonovērošanas centra darbinieku uzmanību piesaistīja divi vīrieši, kuri rosījās Z.A.Meierovica bulvārī pie ielas malā novietotas automašīnas.
Viens no vīriešiem, atverot automašīnas bagāžas nodalījumu, izņēma virsjaku, un, iekļūstot automašīnas salonā, paņēma vēl dažas lietas, pēc kā abi steidzīgā solī devās prom Kaļķu ielas virzienā. Videonovērošanas centra darbinieki par novēroto nekavējoties ziņoja tuvākajai pašvaldības policijas patruļai, informē RPP.
Ar videokameru starpniecību sekojot līdzi vīriešiem, fiksēts, ka iegūtās mantas pa ceļam tika izpētītas un jaku viens no vīriešiem uzvilka mugurā.
Abi par zādzības veikšanu aizdomās turamie apturēti Raiņa bulvārī un aizturēti.
Pie aizturētajiem atrasti dokumenti, kas nepiederēja nevienam no viņiem, un pavisam drīz pie savas automašīnas ieradies arī virsjakas un naudas maka īpašnieks, kurš apliecināja savu mantu piederību. 
Uz notikuma vietu izsaukti kolēģi no Valsts policijas, bet aizturētās personas nogādātas Valsts policijas iecirknī turpmākai lietas apstākļu noskaidrošanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!