Foto: PantherMedia/Scanpix
Iespējams, tavām attiecībām ar partneri nepieciešama neliela "reanimācija", bet, iespējams, tu šīs attiecības grauj, to pat neapzinoties. Šai sakarā piedāvājam lovepanky.com apkopotos veidus, kā sieviete var atņemt savam partnerim vīrišķību.

Tu uzņemies kontroli

Ja gan ikdienas sarunās, gan strīdos neļauj partnerim argumentēti pamatot savu viedokli, viņu pārtraucot un kritizējot, laika gaitā viņš pārstās cīnīties par savu viedokli, vai nu pieņemot tavu maniakālo dominēšanu vai attiecības pārtraucot. 

Tu lielies ar savu pagātni

Seksam vīrieša ikdienā ir būtiska loma. Ja tev ir bijis vairāk partneru, kā arī lepojies ar lielāku intīmo pieredzi, nedeklarē to skaļi, tā sagraujot viņa vīrišķo pašapziņu.

Viņa profesijas un algas noniecināšana

Vīrietim tīk justies kā medniekam. Ja tu pelni vairāk un atļaujies noniecināt viņa amatu un tā samaksu, tavs mīļotais ātri vien iedzīvosies mazvērtības kompleksos, kas sagraus jūsu attiecības.

Tu viņu saukā par gļēvuli

Tā vietā, lai apsūdzētu vīrieti rīcības un drosmes trūkumā, risinot problēmas, piedāvā savu palīdzību un idejas, kā izkļūt no grūtībām.

Salīdzināšana

Atceries, ka nevienam vīrietim nepatīk tikt salīdzinātam ar citiem. Vēl ļaunāk, ja, viņu kritizējot, tu slavē savus bijušos partnerus.

Publiska kritizēšana

Ja tavam vīrietim ir trūkumi un rakstura īpašības, kas tevi neapmierina, nerunā par tām publiski, bet informē vīrieti par savām izjūtām tad, kad esat divi vien.

Lūkošanās griestos un „domāšana par dzimteni”

Ja tu mīlēšanās laikā nekad neuzņemies iniciatīvu, liekot visu darīt partnerim, viņš zaudēs vēlmi ar tevi mīlēties. Pat tad, ja tavs vīrietis vēl nav atklājis, kas tev sagādā vislielāko baudu, neapslāpē viņa centienus ar nepacietību un kritiku.

Tu uz viņu kliedz

Ikvienam ir nepatīkami saņemt kritiku un, vēl ļaunāk, ja tā tiek izkliegta. Risini strīdus un diskusijas ar savu partneri mierīgā gaisotnē un nekad nepaaugstini balsi – tas liecina ne tikai par tavu neprasmi komunicēt, bet arī par savstarpējas cieņas trūkumu.

Tu viņam liec justies kā neveiksminiekam

Pat mazākais žests un replika, kas izteikta attiecīgā kontekstā, var apbēdināt vīrieti, liekot viņam justies kā neveiksminiekam, kas nemitīgi dzenas pēc tavas atzinības. Un tas savukārt ir viens no efektīvākajiem vīrišķības iznīcināšanas ieročiem.

Tu flirtē ar citiem

Ja esi kopā ar vienu partneri, neliec viņam justies kā muļķim, noraugoties tavā flirtā ar citiem! Tā tu diskreditēsi ne tikai sevi, bet arī partneri un vīrieti, ar kuru esi koķetējusi pirms mīļotā parādīšanās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!