Foto: PantherMedia/Scanpix
Zināms, ka laime baudīt regulārus orgasmus nav sniegta katrai sievietei. Lai risinātu šo delikāto problēmu, kas atsevišķos gadījumos var radīt pat ievērojamus sarežģījumus seksuālajā dzīvē, izgudrota jauna ierīce – medicīnisks implants, kas nodrošina orgasma gūšanu, sievietei vien nospiežot implanta pogu, vēstī "Daily Mail".

Kā informē ierīces izgudrotāji, implants ir nedaudz mazāks par cigarešu paciņu un orgasmu rada, pielietojot elektrodus., kas stimulē noteiktus nervus sievietes ķermenī, tādējādi radot baudas trīsas. Implants gan sievietē ievietojams vienīgi ķirurģiskas operācijas ceļā.

Ierīces izgudrotājs ir Džims Pfaus, kurš studē seksuālās uzvedības neirobioloģiju Konkordijas Universitātē Monreālā. "Orgasmu atsevišķos gadījumos palīdz sasniegt psihoterapijas seansi, kas sievietes atbrīvo no psiholoģiskajiem kavēkļiem baudas gūšanā. Mūsu izgudrotais implants savukārt baudu palīdzēs sasniegt krietni vienkāršākā veidā, kas garantē arī efektu.

Vienīgās neērtības, ko sievietei nāksies paciest, ir operācija, kuras laikā implanta elektrodi tiek savienoti ar nerviem mugurkaulā. Pati zemādas ierīce savukārt tiek ievietota zem sēžamvietas," skaidro Pfaus.

Izgudrotājs arī stāsta, ka implantu iespējams kontrolēt ar nelielu tālvadības pulti, kas ierīci ļauj arī ieprogrammēt noteiktam orgasmu skaitam dienā vai nedēļā.

Tiesa implantam vēl nepieciešams tikt pārbaudītam medicīniskos testos, bet, ja apstiprināsies tā efektivitāte un neradīsies komplikācijas, ierīce jau tuvākajā laikā būs pieejama pārdošanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!