Foto: Shutterstock
Ja arī tev un tavam mīļotajam vīrietim piezagusies rudens aizņemtība un gribas veltīt laiku, lai mazliet iegūtu atelpu – šīs idejas būs tieši laikā. Lai noorganizētu fantastisku randiņu, nav nepieciešama tikšanās pie "Laimas" pulksteņa, rožu klēpis un došanās uz smalku restorānu. Tās, kuras attiecībās ir jau kādu laiku, sapratīs – galvenais ir pabūt divatā, pavadīt laiku vienam ar otru, un pats galvenais, romantiski un jautri. Un šādu nelielu romantiku vari sarīkot arī mājās – lūk, idejas, kā to izdarīt!

Mums, protams, nav nekas pret iziešanu ārpus mājas, bet ir reizes, kad tā vien gribas pabūt tur, kur ir visērtāk. Tāpēc pārvērt darbadienas vakaru par randiņa vakaru (un tas nenozīmē stundām garu seriāla "Game of Thrones" maratonu) – pārsteidz mīļoto ar kādu foršu ideju, kas abus nodarbinās uz pāris stundām, satuvinās un liks dzirkstelītei pakrūtē iedegties vēl spēcīgāk, kā līdz šim.

Pagatavojiet maltīti, iedvesmojoties no kāda šova

Jūs abi esat diezgan kaislīgi ēst gatavotāji un Džeimijs Olivers, Gordons Remzijs un citi slavenie pavāri, kas parādās TV ekrānos jums nav sveši? Sarīkojiet randiņu mājās – iedvesmojoties no kādas jau sen noskatītas receptes kādā no gatavošanas šovu sērijām, pagatavojiet to paši! Kopīga gatavošana liks strādāt kā komandai, kas jūs satuvinās. Pie reizes, izbaudīsiet gardu maltīti un noskatīsieties iecienīto pārraidi kopā.

Sarīkojiet spēļu vakaru

Kad bija pēdējā reize, kad kopā spēlējāt kārtis, "Uno", "Scrabble", "Twister" vai kādu citu galda spēli? Tās nav domātas tikai reizēm, kad ciemojas draugi vai ģimenes locekļi. Varbūt jau sen esi vēlējusies iemācīties pokeru un tavs mīļotais vīrietis to prot? Mazliet vīna, uzkodas, kāršu komplekts – un randiņš gatavs! Un galu galā, randiņa beigās pokers tikpat labi var pārvērsties par pokeru ar pikantākām likmēm.

Foto: Shutterstock

Iesvīstiet kopā

Ja ar mīļoto vīrieti esat no aktīvajiem pāriem, kam ļoti patīk fiziskās aktivitātes – treniņš mājas apstākļos ļoti vienkārši var pārvērsties par randiņu. "Youtube" ir pilns ar treniņu video, kuriem līdzi varat vingrot abi kopā, atliek izvēlēties tikai īsto. Šāda randiņa pluss – treniņu laikā izdalās endorfīni, kas tikai vairos pievilcību vienam pret otru.

Sarīkojiet pikniku uz balkona

Siltie atvasaras vakari ir kā radīti, lai nesteidzīgi izbaudītu lapu čaboņu vieglā vējā, putnu dziesmas un saulaino vakaru – uz balkona. Tāpēc aizsūti savam vīrietim īsziņu: "Šodien būs pikniks" un sarīko to, neizejot no mājām. Parūpējies par kādu vīna pudeli, glāzēm, pašas gatavotām sviestmaizēm, salātiem un citām nelielām uzkodām. Vakaru varēsiet pavadīt sarunās un vienkārši kopā, pēc garas darba dienas. Šī randiņa pluss – piknikam netraucēs pat lietus!

Sarīkojiet filmu vakaru

Kinoteātra apmeklējums, protams, ir jauka ideja randiņam. Taču tiem pāriem, kas kopā ir jau krietni sen, un kuriem tikpat labi patīk viesistabas dīvāna komforts, nav jādodas ārpus mājas. Atliek tikai vienoties, kādu filmu skatīsieties un parūpēties par romantisku atmosfēru. Arī mājās var pagatavot lielu popkorna bļodu, parūpēties, lai netrūktu uzkodas un dzērieni. Pats labākais – nebūs jāsēž stīvos krēslos, bet gan varēsiet ieritināties zem segas, cieši blakus viens otram. Netraucēs cilvēku pūļi un filmu jebkurā laikā varēsiet arī nopauzēt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!