Foto: PantherMedia/Scanpix
Pētījumos atklāts, ka gada siltajā sezonā cilvēki kļūst ne tikai bezrūpīgāki un kaislīgāki, bet arī krietni vien brīvdomīgāki attiecībās ar savu mīļoto cilvēku. Tā kā dažādi erotiski prieciņi nav sveši arī latviešiem, piedāvājam resursa "Cosmopolitan" apkopotos ieteikumus jautriem tuvības brīžiem automašīnā.

Drošība pirmajā vietā

Mīlas prieku baudīšana automašīnā nav aizliegta, tomēr, tos piekopjot, atceries, ka ne tikai jūsu, bet arī pārējo ceļu satiksmes dalībnieku drošības vārdā tai vēlams būt noparkotai kādā klusākā vietiņā, savukārt motoram – izslēgtam.

Tīrībai un ērtībai

Pirms ķeraties pie svarīgākā procesa, automašīnas sēdekļiem vēlams uzklāt dvieli. Tas pasargās pēcpuses pielipšanu tiem gadījumā, ja auto var lepoties ar ādas salonu, kā arī aiztaupīs pamatīgus tīrīšanas darbus pirms ģimenei piederošo pasažieru uzņemšanas.

Parocīgās drošības siksnas

Drošības siksnas ne tikai sargā jūsu veselību un dzīvību iespējamos nelaimes gadījumos, bet arī var noderēt kā lielisks mīļotā sasiešanas instruments. Piestiprini viņa rokas drošības siksnām, nostiprini tās ar jostu vai šalli un izbaudi iespēju kontrolēt viņa sajūtas!

Karsts, auksts

Spēlējies ar gaisa kondicioniera un sēdekļu sildītāja sniegtajām iespējām, ļaujot partnerim baudīt temperatūras kontrastu radītās sajūtas!

Noderīgā lūka

Ja jūsu automašīnai ir lūka, nostājies virs sava partnera tā, lai tava ķermeņa augšdaļa atrastos lūkas ārpusē, savukārt jutīgākās vietiņas - viņam ērtā tvērienā un augstumā.

Vadītāja priekšrocības

Visērtākā vieta mīlēšanās pozai, kurā atrodies virs sava partnera, ir automašīnas vadītāja sēdeklī. Nolaižat to, cik zemu vien iespējams, iekārtojies viņa klēpī, savukārt atbalstam pieturies pie drošības rokturiem virs logiem.

Spogulīt, spogulīt

Ja esat pikantāku izjūtu cienītāji, parūpējaties, lai automašīnas spoguļi fiksētu notiekošo no visdažādākajiem leņķiem!

Ērtā karotīte

Tā dēvētā „Karotes poza” ir viena no vieglāk pielietojamajām mīlēšanās pozīcijām automašīnā. Ļauj vīrietim iekārtoties uz aizmugurējā sēdekļa, noguļoties ar muguru pret viņu un atbalstam izmantojot priekšējos sēdekļus.

Izmanto visu teritoriju

Ja esat gana drosmīgi, lai mīlas priekus baudītu arī ārpus mašīnas, izmēģini pozu, kurā esi iekārtojusies sēdus uz automašīnas bagāžnieka vāka, ar kājām aptverot mīļotā vidukli. Ziņkārīgākajiem un ar sliktāku redzi apveltītajiem lieciniekiem šķitīs, ka nodarbojaties vien ar kaislīgu skūpstīšanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!