Foto: Shutterstock
Iemesli, kāpēc uzsākam romantiskas attiecības ar mums šķietami saistošiem partneriem, kuri pēc laika izrādās vien kārtējie garāmgājēji, ir dažādi. Tiesa, tie ne vienmēr saistīti ar kaisli, iemīlēšanos, pieķeršanos un nepārvaramu vēlmi pēc otra klātbūtnes. Bieži vien iesaistīšanās attiecībās notiek nejaušības, rakstura stingrības trūkuma, dvēseles apjukuma vai iekšēju kompleksu dēļ. Reizēm partneris ir vien plāksteris vēl neizsāpētai mīlestībai pret bijušo vīrieti, kurš tavu sirdi reiz salauza tūkstoš gabaliņos, izkaisot tos Daugavā.

Bieži vien mums šķiet, ka šādi radīsim savā dzīvē tik nepieciešamo līdzsvaru – ja līdzās ir vīrietis, šķiet, viss taču ir kārtībā! Tas nekas, ka pagaidām nespēj viņu iedomāties kopā ar tevi atpūšoties vecāku lauku mājās, uz ikgadējām darba sporta spēlēm neņem līdzi laiku pa laikam izskanošo rupjo jociņu dēļ, un viņa ierastā paplikšķināšana pa tavu sēžamvietu tevī rada arvien lielāku aizkaitinājumu… Lai vai kāds, bet viņš taču ir savējais, vai ne? Ar visiem trūkumiem un vājībām, bet tavējais, kamēr citas dzīvi vada, ierakušās darbos un vakaros sarunājoties ar kaķiem!

Ja arī tu iepriekš minētajā situāciju raksturojumā atpazini sevi, iepazīsties ar turpinājumā minēto informāciju – psihologu apkopotajiem iemesliem, kas sievietēm visbiežāk liek iesaistīties bezjēdzīgās attiecībās, pēc noteikta laika attopoties atkal vienām un nelaimīgām. Lūk, apsvērumi, pēc kuriem noteikti nevajadzētu vadīties, izvēloties veidot attiecības ar kārtējo jauniepazīto vīrieti!

Tā kā pienācis laiks…

Foto: Shutterstock

Uzmanību, bērni!

Foto: Shutterstock

Bet es taču neprotu dzīvot viena!

Foto: PantherMedia/Scanpix

Māte teica, ka labāku vīrieti neatradīsi

Foto: Shutterstock

Kurš cits mani mīlēs, ja ne viņš?

Foto: Shutterstock

Šis būs labs diezgan…

Foto: Shutterstock

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!