Foto: Shutterstock
Vairums sieviešu, lūkojieties pēc sava ideālā partnera, nemaz nav informētas par to, ko no šī cilvēka vēlas sagaidīt. Tāpat jāņem vērā, ka vīrieši bieži vien iemīlas, vadoties pēc sievietes izskata, savukārt daiļā dzimuma pārstāvēm ir svarīgi vārdi. Tiesa, sievietēm ne vienmēr ir skaidrs, ko tieši viņas vēlas dzirdēt.

Turklāt, nosakot ideālā vīrieša kritērijus, vērā tiek ņemtas vēl pāris lietas. Tās apkopojis arī portāls elitedaily.com, izveidojot ideālā vīrieša tēlu jeb izskata un rakstura īpašību kopumu, kas neatstās vienaldzīgu nevienu sievieti. Ielūkojies un salīdzini to ar savu sapņu prinča tēlu!

Laipns un gādīgs

Kā atklāja elitedaily.com aptaujātie eksperti, ikviena sieviete vēlas vīrieti, kurš būtu laipns un gādīgs, kā arī uzticams kā labākais draugs un izturētos pret savu mīļoto vienlīdzīgi. Apkopojot iepriekš minēto, atliek vien secināt, ka vēlamies kādu, kurš mums vienkārši liek justies labi.

Gudrība un inteliģence

Inteliģence ir seksīga, un gudri vīrieši sievietes ir saistījuši visos laikos. Gan plašas zināšanas atsevišķās tēmās, gan vispusīga erudīcija patiesi ir atslēga uz sievietes sirdi.

Humora izjūta

Laba humora izjūta un prasme likt smieties ikvienu vīrieti sievietes acīs padara pievilcīgāku. Līdzīgi inteliģencei, arī šī ir augsti novērtēta īpašība.

Pašapziņa

Ikvienu cilvēku piesaista par sevi pārliecinātas un pašapzinīgas personības, kas izstaro spēku un spēju par sevi pastāvēt. Ir tikai likumsakarīgi, ka šo īpašību kopumu vēlamies redzēt savā dzīves draugā.

Harizma

Harizma jeb tā personības "odziņa", kas mūs padara šarmantus un līdzcilvēkiem tīkamus, ir svarīga gan romantisku, gan lietišķu attiecību veidošanā.

Nosvērtība un stabilitāte

Ikvienai sievietei ir svarīgi, lai viņas izredzētajam būtu stabils darbs un ienākumi, kā arī spēja nekrist panikā, sastopoties ar neordinārām situācijām. Tāpat mēs vēlamies tikties ar tādu cilvēku, kurš spēj skaidri definēt savas dzīves prioritātes, nodalot privāto no profesionālās dzīves, kā arī atrodot laiku ģimenei, mīļotajai personai un draugiem vienlīdz labi.

Prasme klausīties

Iespēja izstāstīt visu, kas uz sirds, sievietēm ir svarīga ikvienā vecumā. Tāpēc, ja vīrietis pratīs uzklausīt, ieklausīties un klausīties, viņa mīļotā to patiesi novērtēs.

Apdomīgums

Neliels azarts un drosme ikvienu vīrieti padara pievilcīgu, tomēr sievietes nogurst no nespējas paredzēt mīļotā nākamo soli.

Ceļojums jau trešajā randiņā skan lieliski, tomēr krietni patīkamāk ir sajust pastāvīgas mīļotā rūpes arī ikdienā, nevis periodiski priecāties par milzu pārsteigumiem.

Spēja pielāgoties

Ikvienā dzīvē gadās neparedzētas situācijas, tāpēc spēja pielāgoties iepriekš neplānotiem notikumiem un lietu attīstībai liecinās par labu ikvienam vīrietim.

Stila izjūta

Kopts, gaumīgs un tīrs apģērbs ir krietni labāka kombinācija par nevīžīgu zīmolu apģērbu salikumu. Tāpat neaizstājama ir personīgās higiēnas ievērošana un labas manieres.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!