Foto: PantherMedia/Scanpix

Sievietes, runājot par savu vīrieša ideālu, nereti mēdz norādīt, ka vislabprātāk pavadītu laiku kopā ar gara auguma vīrišķā dzimuma pārstāvi. Tas gan nenozīmē, ka augumā mazāki vīrieši šķistu mazāk pievilcīgi, jo, kā liecina Women`s Health publicētais pētījums - tieši maza auguma vīriešiem ir visvairāk seksa.

Ungārijā veiktajā pētījumā piedalījās 531 vīrietis vecumā no 20 līdz 54 gadiem, kuriem ir patstāvīga partnere un, kuri necieš no seksuāli transmisīvām slimībām vai psiholoģiskām problēmām. Pētījumā tika ņemts vērā stiprā dzimuma pārstāvju veselības stāvoklis, dzīvesveids, seksuālo attiecību regularitāte, kā arī svars, auguma garums un apkārtmēri.

Pētījuma rezultāti kopumā ir visai paredzami – salīdzinot dotos parametrus un informāciju, visvairāk intīmo attiecību ir vīriešiem vecumā no 25 līdz 29 gadiem, kuri sver mazāk par 80 kilogramiem, ir normālas miesasbūves un necieš no aptaukošanās. Respektīvi, jaunākiem, trenētākiem un veselīgākiem vīrieši ir arī labāka seksuālā dzīve.

Tomēr ir kāds āķis – vīriešiem, kuri ir īsāki par 175 centimetriem, seksuāli piedzīvojumi ir vairāk un biežāk, nekā garākiem vīrišķā dzimuma pārstāvjiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!