Foto: PantherMedia/Scanpix
Lai cik skumji tas nebūtu, bieži vien rožains attiecību sākums nebūt neliecina par mīlestības, savstarpējas cieņas un pieķeršanās saglabāšanos arī vairāku gadu garumā. Ja esi pieķērusi sevi pie domas, ka zudis tas, kas agrāk tevi darīja laimīgu, iespējams, laiks pielikt punktu attiecībām un raudzīties gaišu skatu nākotnē. Šai sakarā piedāvājam "Huffington Post" aptaujāto ekspertu padomus un pazīmes, kas liecina – jums katram lemts iet savu ceļu.

Jūs vēlaties dzīvot dažādās vietās

Ja jau krietnu laiku nespējat vienoties par dzīvesvietas maiņu vai pārvākšanos uz citu pilsētu, visticamāk, situācija tuvākajā laikā neuzlabosies, jo, pieskaņojoties otram, viens no attiecību dalībniekiem tomēr jutīsies apspiests.

Ja tevi fascinē lielpilsētas burzma un dzīvošana dzīvoklī, savukārt mīļotajam tuvāka ir pilsētas nomale vai lauku miers, jūsu ceļi visdrīzāk šķirsies. Iespējams, problēmas var izdoties atrisināt sarunu ceļā, tomēr ņem vērā, ka cilvēki lielākoties nemainās.

Tu pēdējā laikā nemitīgi raudi

Lai gan tas šķiet acīmredzami, ne vienmēr laikus aptveram, ka raudam nevis vilšanās vai īslaicīgu dusmu pret partneri dēļ, bet tāpēc, ka nejūtamies laimīgas jau ilgtermiņā. Ja pēdējā laikā tevi spēj saraudināt pat niecīgas nesaskaņas, apdomājies, vai nelaimīgas attiecības, kurās viens otram neesat piemēroti, ir tavu asaru vērtas.

Protams, ikvienās attiecībās ir savi grūtie brīži, tomēr cilvēkam, ko esi izvēlējusies par savu partneri, jāliek tev smaidīt, nevis bēdāties. Bez tam nepieļauj vēl vienu kļūdu – nevaino savā emocionalitātē nepatīkamu darbu, kaitinošus kolēģus, stresu vai depresiju par savu mērķu nerealizēšanu – raudāt tev liek partnera, nevis savi lēmumi.

Tu vēlies, lai partnerim būtu cits darbs

Iespējams, esi izsapņojusi savu dzīvi ar partneri, piedēvējot viņam darbu vecāku uzņēmuma pārņemšanā vai veiksmīga biznesmeņa karjeru, lai gan patiesībā tavs mīļotais nodarbojas un vēlas arī turpmāk nodarboties ar ko krietni piezemētāku.

Tādējādi tu radi ilūziju, kurā sev dzīvot, un vari attapties ar spēcīgu vilšanās sajūtu pēc pāris gadiem, sastopoties ar patieso dzīves realitāti – vīrieti, kurš nevēlas realizēt tavus sapņus un dzīvo tā, kā pašam šķiet pareizi.

Tu vēlies, lai viņš būtu izdarīgāks

Nelolo liekas cerības, ka tava vīrieša „apgriezieni” vienas dienas laikā krasi mainīsies. Ja viņam ir nemitīgi jāatgādina paveikt solīto vai arī reizēm jūties kā jūsu savienības motors, laiks apstāties, atvilkt elpu un paraudzīties uz jūsu attiecībām no malas. Ja nemitīgi samierinies ar uzmanības trūkumu, nerealizētiem solījumiem un pienākumu uzkraušanu uz saviem pleciem, kamēr partneris par ikdienas rūpēm gādā tikai simboliski, pārtrauc šīs attiecības, pirms esi kļuvusi pavisam nelaimīga!

Tu nejūties kā viņa prioritāte

Protams, divdesmitgadnieku posmā ikvienam no mums ir svarīga savas karjeras pilnveidošana un profesionālo panākumu gūšana. Iespējams, tas var likt tev pievērt acis uz nemitīgu sevis „atstumšanu” malā, tomēr, šāds dzīves modelis var ievilkties, un vīrietis nemainīsies arī trīsdesmit un vairāk gados. Viņa prioritāte vienmēr būs viņš pats, tev liekot samierināties ar pieskaņošanos viņa plāniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!