Foto: Instagram
Nevar noliegt, ka līdz ar mūsdienīgo stila kokteili, kur dažkārt teicami gaumīgas garšas iegūst tikai eksperimentējot un kopā saliekot šķietami nesavienojamas lietas, ienāk pavisam jaunas modes vēsmas. Viena no šādām stila "odziņām", kas pēdējā laikā palikusi īpaši moderna, ir sportisku apavu kombinēšana ar kleitām.

Jāsaka, ka pirms neilga laika, kad bija nedaudz striktākas garderobes un gaumes robežas, patiesībā nebija iedomājams ieradums pie glaunas kleitas vai svārkiem pievilkt sportiskus apavus. Tagad tas ir ļoti pašsaprotami. Protams, ir arī savas robežas, un pie vakarkleitas, dodoties uz saviesīgu pasākumu, noteikti nevilksi klāt savas kedas, tomēr ikdienas skrējienā tā ir īsta "odziņa". Jāteic, ka sevišķi aktuāli un ērti tas var būt visai drēgnā laikā, jo kājām būs silti un būsi nodrošinājusies arī gadījumā, ja līs.

Protams, daudz kas atkarīgs arī no apaviem. Lai arī dāmas dažkārt spēj sakombinēt teju jebko un izskatīties fantastiski, īsta sportiskā gara ienākšana elegancē saistās ar baltām kediņām, kas nudien izskatās vienreizēji.

A photo posted by Who What Wear (@whowhatwear) on Jul 5, 2016 at 2:38pm PDT

A photo posted by Who What Wear (@whowhatwear) on Jun 25, 2016 at 8:07am PDT

Raksts tapis tematiskā projekta "Domina Shopping vasara" ietvaros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!