Foto: Shutterstock
Nav noslēpums, ka mums, sievietēm, ir būtiska ne tikai sava partnera veselība, panākumi karjerā un apmierinātība ar dzīvi kopumā, bet arī viņa ikdienas stils. Savukārt ne visi vīrieši ir informēti par to, kas viņiem labāk piestāv, kas ar ko ir kombinējams un no kā vispār vajadzētu atteikties. Gadījumā, ja centies uzlabot mīļotā gaumi, iepazīstini partneri ar apģērbiem un aksesuāriem, kam mūsdienīga, harizmātiska un par sevi pārliecināta vīrieša garderobē un ikdienas koptēlā nudien nav vietas!

Apavi ar kvadrātveida purngaliem

Kurpes ar kvadrātveida purngaliem savu uzplaukumu modes pasaulē, šķiet, tā īsti piedzīvojušas nav nekad. Visbiežāk tās iespējams vērot vien cienījamu gadu skaitu sasniegušu dendiju garderobē, taču mūsdienīga vīrieša tēlā tām nudien nav vietas.

Plēsti džinsi

Ja, lūkojoties uz plēstajiem džinsiem, šķiet, ka esošā to nodiluma pakāpe varētu būt veidojusies dabiski, zināmos apstākļos konkrētais apģērbs ir valkājams. Taču, ja caurumi ir tik uzkrītoši, ka ir gluži skaidrs, ka tie radīti ar acīmredzamu nolūku, džinsus labāk noglabāt pie jaunības dienu relikvijām, nevis piešķirt tiem otro elpu.

Jostas ar pamanāmām sprādzēm

Līdzīgi kvadrātveida purngalu apaviem, arī jostas ar lielām un pamanāmām sprādzēm ir aksesuārs, ko mūsdienīga vīrieša garderobē pieņemamā veidā, šķiet, nav iespējams iekļaut. Krietni labāk tajā iederēsies kvalitatīva ādas josta ar askētisku vai oriģināla dizaina un tomēr pieticīga lieluma sprādzi.

Foto: Shutterstock

Dziļi kakla izgriezumi "V" veida formā

Pirms zināma laika krūšu apmatojuma biezums cieši korelēja ar vīrišķīgu mačo tēlu, ikvienam stiprā dzimuma pārstāvim to labprāt demonstrējot. Atpogātas kreklu augšējās pogas, dziļi "V" veida izgriezumi… Tas viss izskatījās lieliski 70. gados – nu šāds apģērbs sabiedrībā izraisa vien nostalģisku smaidu.

Logo parāde

Ar vēlmi demonstrēt teju visu modes zīmolu logo grēko ne tikai daiļais dzimums. Arī vīriešu koptēlā nereti vērojama vai visu iespējamo apģērbu logo izstāde. Tas neliecina ne par labu gaumi, ne stila izjūtu.

Smilšu krāsas šorti ar kabatām un paaugstinātu jostasvietu

Ja vīrietis ir padzīvojis Skandināvijas valstu tūrists, šis apģērbs, iespējams, pat varētu atbilst viņa koptēlam. Taču jebkurā citā gadījumā – arī brīvdienās, atpūtā pie dabas krūts un pļaujot mauriņu – šādiem šortiem noteikti nevajadzētu būt vīrieša garderobē.

Foto: Shutterstock

Hūtes

Aizdomājoties par hūti vīrieša ikdienas tēlā, prātā, visticamāk, ataust leģendārais Rokija stils, kura švītīgā galvassega bija viņam raksturīgākais aksesuārs. Diemžēl vien retais vīrietis, to valkājot, neizskatās pēc karstasinīga salsas dejotāja vai itāļu mafijas klana pārstāvja, tāpēc no hūtēm labāk ieteicams atteikties.

T-krekli ar uzdrukātiem saukļiem

Visticamāk, arī tavs mīļotais ir ticis pie šāda apģērba agrā jaunībā vai vēl gluži nesen, viņa draugiem parūpējoties par sirsnīgu un asprātīgu sveicienu, piemēram, vīrieša dzimšanas dienā. Tomēr, neraugoties uz apdrukas iespējamo asprātību un atbilstību vīrieša personībai un ikdienai, ikdienā to valkāt nudien nevajadzētu.

Apgleznotas kaklasaites

Lai cik sirsnīgi arī nebūtu to dāvinātāja nolūki, apgleznotām kaklasaitēm, gluži tāpat kā zeķēm un apdrukātiem T-krekliem, gluži vienkārši nav vietas vīrieša ikdienas garderobē. Lai jaukā piemiņas lieta tiek glabāta kā suvenīrs!

Avots: www.esquire.com

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!