Foto: Shutterstock

Intīmā dzīve ir jautājums, par ko bieži baidāmies runāt atklāti. Tomēr tas nenozīmē, ka par to nedomājam. Saskaņa pārim nepieciešama gan ikdienišķu jautājumu risināšanā, gan guļamistabā. Kā runāt ar partneri par šo šķietami neērto tematu un ko darīt, lai šī dzīves joma nesagādātu raizes. To kopā ar psihoterapeitu Māri Siliņu un psihoterapijas speciālisti Inesi Putnieci mēģināsim saprast sarunu vakarā "Sarunas spēkam".

Par intīmo dzīvi runāt ļoti bieži ir patiešām sarežģīti. Tomēr izvairīšanās to darīt nozīmē, ka situācija, visticamāk, neuzlabosies. Ir vērts paturēt prātā, ka intīmā tuvība sākas galvā, tāpēc emocionālais kontakts un spēja uzticēties savam partnerim var sniegt daudz ievērojamākus uzlabojumus nekā jauna tehnika vai poza.

Sarunu vakarā "Laimīga seksuālā dzīve" būs iespēja gan ieklausīties speciālista komentāros un viedoklī, gan uzdot jautājumus par to, kā runāt ar partneri par šiem jautājumiem un kāpēc tas vispār ir nepieciešams. Pasākums paredzēts 25. aprīlī pulksten 18. Norises vieta – kafejnīca "Spiikiizi", Krišjāņa Valdemāra iela 17a, Rīga. Plašāka informācija pieejama šeit.

Pasākumu organizē interneta žurnāls "Viņa". Pasākumu ciklā "Sarunas spēkam" jau notikušas vairākas tikšanās ar speciālistiem, pārrunājot dažādas tēmas, kas saistītas ar attiecībām ar sevi un citiem. Maija sākumā paredzēts runāt par atkarībām un līdzatkarību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!