Raidījumā "Starp mums runājot" dziedātāja Linda Dinsberga jeb Anmary atklāj, ka šajā dzīves posmā viņai ir svarīgi izprast, kā tikt galā ar sevi un iepazīt – kas es esmu. Viens no dziedātājas ikdienas instrumentiem, kuru sieviete piekopj, ir meditācija.

"Tu velti laiku sev un mācies ar sevi sadzīvot, pieņemt sevi tāds, kāds tu esi. Mums mūsdienās sabiedrībā, portālos, medijos tiek kultivēts kaut kāds skaistuma etalons vai stils," viedoklī dalās Anmary. Taujāta ar to, kas no stereotipu gūzmas traucē dzīvot, un kam labprāt viņa pārkāptu pāri, dziedātāja norāda, ka šobrīd vairs nekas īsti netraucē.

"Es katru dienu ar kaut ko strādāju. Nav tā, ka tu katru dienu pilnīgi pamosties un gribās lekt ārā no gultas: "Šodien jauna diena ir!" Bet es gribētu, lai tā ir," skaidro sieviete. Viņa uzskata, ka dienu rada pats cilvēks. Ja tomēr gadās neapmierinātāks brīdis, dziedātāja dodas "ar sevi parunāties": "Izprast, uzdot jautājumu – kāpēc? Apzināties, un kā jau mēs iepriekš aizkulisēs runājām, vienkārši samīļot sevi, jo otras tādas tevis nav. Katrs mēs esam unikāls, katram ir vieta būt šeit."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!