Sākoties jaunam gadam, ļoti daudzi cilvēki apņemas kaut ko mainīt savā dzīvē. Tiesa, bieži ieplānotais netiek realizēts, neskatoties uz vēlmi to izdarīt. Par to, kā īstenot savas apņemšanās un nepadoties, raidījumā "Starp mums runājot" stāsta personības izaugsmes treneris Andžejs Reiters.

"Es šobrīd vairāk strādāju ar sportistiem, un viņiem nav jāatgādina par apņemšanos, viņi ir ļoti pašmotivējoši," saka Reiters. Cilvēkiem, kas vēlas ieviest savā dzīvē pozitīvas pārmaiņas un vairāk nodarboties ar fiziskajām aktivitātēm, viņš iesaka izdarīt vismaz pašu minimumu. "Pēc tā minimuma cilvēkam ieslēdzas noteikta motorika."

Reiters skaidro, ka viņam nav svarīgs izskats vai uz svariem redzamais skaitlis. Būtiski ir tas, ko cilvēks var izdarīt un kā viņš jūtas. Ja nav laika trenēties vai ir ļoti liels slinkums, vajag izdarīt kaut vai kaut ko patiešām mazu, piemēram, veltīt 10 minūtes četru vingrinājumu izpildei. "Ar to man pietiek pašsajūtai un tā pašsajūta rada domu – jā, rīt man atkal gribas," skaidro izaugsmes treneris, paskaidrojot, ka tā ir neliela viltība – izvirzīt mazāku mērķi un tad izdarīt vairāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!