Foto: Privātais arhīvs

"Es zinu vienu no klātesošajiem, kuram, pavisam noteikti, nav ēdienu bildes," raidījuma vadītājs Valdis Melderis zīmīgi skatās uz skandalozo fotogrāfu Aleksandru Sokolovu. Sarunu šovā "Starp mums runājot", kurā viesojas Latvijā atpazīstamas personības, tiek runāts par to, kādas fotogrāfijas tiek publicētas sociālajos tīklos, un vai to darīt ir atbalstāmi.

Mūsdienās fotogrāfiju publicēšana sociālajos tīklos jau ir ierasta lieta. Tiek fotografēti gan paši profilu īpašnieki, gan viņu ikdienas gaitas un pat ēdiens. Raidījuma vadītājs Valdis Melderis iztaujā skandalozo fotogrāfu Aleksandru Sokolovu, kurš regulāri izceļas ar provokatīvām darbībām, kāpēc viņš nepublicē fotogrāfijas ar ēdienu. Sokolovs uz to atbild: "Visi kaut ko liek "feisbukā", un mans mērķis ir, lai pēc iespējas vairāk cilvēku to ieraudzītu un, lai būtu kaut kāda rezonanse. Es nezinu, ko man tādu vajadzētu ēst, lai cilvēki priecātos, "laikotu", "šērotu", lai es publicētu bildes ar ēdienu."

Melderis atgādina fotogrāfam par atgadījumu kāda populāra šova laikā": "Mēs zinām, kas tev ir jāēd. Atceros, ka tu savus viesus cienāji ar lubrikantu atbilstošajā šovā." "Jā, tas bija fantastiski," Aleksandrs smejas. "Vienīgais, kāpēc mēs varam teikt, kāpēc tavā profilā nav bildes, ir tāpēc, ka lubrikants nav ēdams," atceras Melderis.

Sokolovs: "Lubrikants ir ēdams. Pirms mēs to visu nofilmējām, rūpīgi izlasījām instrukciju un saturu, lai nebūtu, lai kāds saindējas, un, izrādās, ka lubrikantu var ēst ar lielo karoti un daudz." Valdis Melderis savukārt skatītājiem atgādina, lai nekad nemēģina to darīt mājās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!