Foto: Publicitātes foto

Lai mazinātu riskus klientu veselībai, "BENU Aptieka" piedāvā zāļu, tajā skaitā recepšu medikamentu un no valsts budžeta līdzekļiem kompensējamo zāļu, kā arī medicīnisko ierīču piegādi uz mājām. Savukārt interesējošos jautājumus par medikamentiem un to lietošanu klienti var noskaidrot, zvanot uz bezmaksas farmaceitisko konsultāciju tālruni.

Medikamentus ir iespējams pasūtīt pa tālruni, bet uz pacienta mājām tos nogādās kurjers vai farmaceits. Pakalpojums primāri ir paredzēts hroniskajiem pacientiem, kā arī cilvēkiem, kuri Covid-19 dēļ atrodas karantīnā vai pašizolācijā. Zāļu piegādes nodrošināšanā ir iesaistītas "BENU Aptiekas" Rīgā, Ventspilī, Jelgavā, Cesvainē un Rēzeknē.

Kā pasūtīt zāles uz mājām?

Par jautājumiem, kas saistīti ar zāļu pasūtīšanas, piegādes un saņemšanas kārtību, klienti ir aicināti zvanīt uz tuvāko "BENU Aptieku":

  • Rīgā – 67564335 vai 67338673;
  • Ventspilī – 63664203;
  • Jelgavā – 63023690;
  • Cesvainē – 64852332;
  • Rēzeknē – 64624067.

Veicot pasūtījumu telefoniski vai pa e-pastu, būs jānorāda šādi zāļu saņēmēja identifikācijas dati:

  • vārds, uzvārds;
  • dzīvesvietas adrese;
  • tālruņa numurs;
  • e-receptes gadījumā – arī zāļu saņēmēja personas kods e-receptes apstrādei E-veselības sistēmā.

Zāļu pasūtījumus piegādā aptieku darba stundās, iepriekš vienojoties par piegādes laiku.

Farmaceita konsultācijas pa telefonu

Tāpat klientu informatīvajam atbalstam "BENU Aptieka" piedāvā bezmaksas farmaceitiskās konsultācijas pa telefonu. Tādējādi klientiem ir iespēja, neizejot no mājām, uzzināt un precizēt informāciju par zāļu lietošanu, blakusparādībām, mijiedarbību, kā arī veselību kopumā. Atbildes sniegs klīniskais farmaceits, kas ir speciālists ar padziļinātām zināšanām zāļu lietošanas, mijiedarbības uz drošuma aspektos, kurš 2,5 gadus ilgas maģistrantūras laikā ir apguvis klīnisko farmakoloģiju un medikamentozās ārstēšanas klīniskās nianses – izmeklēšanas metodes un iegūto rezultātu interpretāciju.

Klīniskā farmaceita telefonkonsultācijas ir pieejamas katru darbdienu no plkst. 9:00 līdz 17:00, zvanot pa tālruni 62603478.

Aptieku aktuālie piedāvājumu

Vēl līdz janvāra beigām visās "BENU Aptiekās" lielā izpārdošana kosmētikai un uztura bagātinātājiem. Populārāko kosmētikas zīmolu produktiem – 30% atlaide. Aptiekās pieejamā dermatoloģiskā kosmētika ir balstīta zinātniskajos pētījumos, kas pierāda tās efektivitāti.

Tumšajos ziemas mēnešos mūsu organisms var justies saguris, tādēļ rūpēties par labsajūtu un imunitātes stiprināšanu var palīdzēt uztura bagātinātāji. "BENU Aptiekās" līdz pat janvāra beigām 30% atlaide "Vigantolvit", "Lyl", "Lysi", "Vitiron", "Well", "Perfectil" un "Faringo" zīmolu produktiem. Savukārt pērkot divus "Livsane" produktus, trešo saņemsiet dāvanā. Par jums piemērotāko produktu izvēli aicinām konsultēties ar farmaceitu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!