Foto: Privātais arhīvs

"STV Pirmā!" sarunu raidījumā "Starp mums runājot" Indra Salcēviča, zīmola Red Salt dizainere, stāsta par to, kas ir viņas virssvars un kāds ir viņas komforta svars. Indra atzīst, ka negribot būt kaut kāda skalu vāvere, viņa visu mūžu ir bijusi apaļa un sevi iedomāties citādu nevarot un negribot. Ikdienā viņa neaizraujas ar diētām, tomēr šad un tad pa kādai pamēģinot.

Indra uzsver: "Parasti saka liekais svars, bet es vairs šo terminu – liekais svars – nelietoju. Man ir virssvars, kas ir virs mana svarīgā svara, respektīvi, virs mana komforta svara, kurā es jūtos vislabāk. Un tad šis virssvars tā lēnītiņām un pamazām ir jādabū nost, lai es atkal būtu savā komforta zonā. Mans komforta svars ir mans mētelītis, kam ik pa laikam es uzlieku pa kādam slānītim virsū, un tad uz pavasari metu nost.

Viss slēpjas mērenībā, kuru es reizēm neievēroju, un, lai arī es ēdu veselīgi, ēdot daudz, gribot negribot, uzēdos. Pēc tam, kad esmu uzēdusies, atkal jāatgriežas tajā svarā, kurā jūtos vislabāk. Nekad neesmu bijusi uz tādas diētas, lai zaudētu 50-60 kilogramus un pēkšņi kļūtu kā mana māsa, kura nēsā 36. izmēru! Vai nu tu sevi mīli tāds, kāds tu esi, vai, ja tev kaut kas nepatīk, tad tev kaut kas ir jādara!"

Ar pēdējās attīrīšanās programmas palīdzību Indrai izdevies zaudēt 12 kilogramu, bet viņa smej, ka uz viņas masu, tas nemaz neesot tik daudz. Vēl nedaudz esot virssvars, ar kuru būtu jācīnās ar sportiskām aktivitātēm, bet viņa nūjo tikai tad, kad ir laiks, bet brīvais laiks esot reti. Par iespēju doties uz sporta zāli Indra izsakās šādi: "Man pietiek sajust to briesmīgo aromātu, lai es uzreiz muktu prom! Es vienkārši nevaru svīst kolektīvi tajā sporta zālē! Tā vide pati par sevi nav man saprotama."

Indra uzskata, ka vīriešiem patīkot apaļīgas sievietes: "Patiesībā visiem patīk, tikai mēs neatzīstamies. Ticiet man! Sasniedzot briedumu, vīrietim vairāk interesē, kas sievietei ir galvā."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!