Foto: Privātais ahīvs
Ūdens, ekstrēmie sporta veidi, ceļošana, pasākumi – tas viss raksturo Sibillas Šlēgelmilhas dzīvi. Izklausās pēc bezbēdīgas ikdienas, nebeidzamas izklaides, kur rutīnai un problēmām nav vietas. Pirmais iespaids var būt maldinošs. Sibilla daudz strādā, bet atelpas brīžos dodas ceļojumos, kuros ir atradusi ne tikai sevi, bet arī savu dzīves partneri.

Sibilla šobrīd ir pūšļu parka vadītāja atpūtas kompleksā "333". Parks ir ģimenes bizness, ko viņa, māsa un brālis ir izveidojuši jau pirms sešiem gadiem. Sibillas lolojums ir festivāls "Play ground". Jau piecus gadus viņa ir rīkojusi šo aktīvās atpūtas un dzīvesveida festivālu, kas apvieno atpūtu, sportu, mūziku, spēles, radošās darbnīcas. Sibilla ir sapratusi, ka sports un aktīva dzīve ir ļāvusi atklāt daudz jauna par sevi. Festivāls ir laba iespēja ne tikai atpūsties, bet arī apgūt kaut ko jaunu, pilnveidoties.

Lai arī ikdienā Sibilla vairāk laika pavada birojā, veidojot grafikus, rēķinot atskaites, plānojot pasākumus, viņa turas pie domas, ka cilvēks neatceras tos mirkļus, kurus ir pavadījis birojā, sēžot pie datora. Galvenā vērtība ir mirkļi, kas sniedz lērumu emociju, un , iespējams, ir mazliet dulli un neapdomāti, taču patīkami un atmiņā paliekoši. Tas ir tas, ko cilvēkam vajadzētu darīt. Nepieciešams eksistēt mazliet citādākā veidolā, nebūt tikai patērētājam. Dzīve nebeidzas ar darbu, mājām un piektdienas vakariem. Šī sistēma, ko mēs paši esam izveidojuši, ir kā slazds.

Mēs dzīvojam katrs sev. Neviens nenāks palīgā, kad iekšējās emocijas grauzīs tavu pasauli. Tāpēc jāspēj rast miers sevī, jāatrod savs "es". Sibilla ir sapratusi, ka viņas dzīves miera osta un sevis izzināšana sākas aiz Latvijas robežas. Tā var būt gan ceļošana vienatnē, gan kopā ar kādu citu. Taču darbam un atpūtai jābūt balansā.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!