Foto: IMAXTREE
Sākoties jaunam gadam, vērts iepazīties arī ar jaunākajām modes tendencēm matu sakārtojumos. Protams, cītīgākās modes dāmas šī gada aktuālākās frizūras noskaidroja jau pērn, sekojot līdzi pasaules modes nedēļām. Taču, ja nu tomēr esi palaidusi garām šī gada aktuālākās frizūras, piedāvājam to apkopojumu, ko izveidojis "Harper's Bazaar".

Dabiski viļņaini mati

Ja tavi mati nav ne īsti taisni, ne cirtaini, vari atviegloti uzelpot. Tieši dabiski viļņaini un izlaisti mati ir šīs sezonas aktuālākā tendence. Vari atvadīties no matu bojašanas, tos taisnojot vai lokojot un karsējot!

Bizes un pinumi

Nekārtīgas un oriģinālas bizes lieti noderēs dienām, kad laika matu mazgāšanai nav. Vari pīt gan parastas bizes, gan izmēģināt sarežģītākus to variantus gan ikdienā, gan svētkos!

Copes un matu mezgli

Apjomīgas copes ir palikušas pērnajā gadā, taču savu vietu modes aktualitāšu augšgalā ir saglabājuši matu mezgli un nelielas copes pakauša apakšējā daļā.

Slapjo matu efekts

Izmantojot matu putas un želeju, panāksi šogad tik populāro matu efektu. Jāatzīst, tas gan piestāvēs vien kalsnas sejas īpašniecēm, jo ļoti akcentē sejas vaibstus.

Matu aksesuāri

Nezūdoša aktualitāte ir dažādi matu aksesuāri. Vari izmantot lentes, sprādzes, oriģinālas stīpiņas un matu gumijas, eksperimentējot arī ar gluži neiedomājiem matu rotājumiem, kas var būt arī pašdarināti!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!