Foto: instagram.com/skyzeditz
Kurš pirms 10 gadiem būtu aizdomājies, ka reiz skaistumkopšanas pasaulē visstraujāk tendences mainīsies uzacu modē?

Eksotiskā uzacu mode, vilnīši, miniatūras bizes, spīguļi, bet Ziemassvētkos – eglītes. Pēdējā laikā variantu, kā rotāt uzacis, tiešām netrūkst! Tomēr tagad jau tā garajam un strauji mainīgajam uzacu modes aktualitāšu sarakstam pievienojusies vēl viena tendence, kas vienaldzīgu neatstās nevienu – uzacs kā zivs spura!

Šo tendenci aizsācis skaistuma blogeris Stefans, kurš "Instagram" slēpjas aiz segvārda "kyzeditz". Sākotnēji viņš izmantojis kolēģes, skaistuma blogeres Hudas foto un izmēģinājis savu ieceri, izmantojot foto apstrādes programmu, viņš stāstījis izdevumam "Maire Claire". Gala rezultāts viņam paticis, tāpēc viņš ar savu veikumu padalījies. Tagad to novērtējuši ļaudis arī sociālajos tīklos, cenšoties atdarināt redzēto.

Tiesa, lai realitātē kaut ko tādu izmēģinātu, nepieciešams likvidēt pāris matiņu, lai izveidotu robu, kas piešķir šīm uzacīm īpašu rotaļīgumu. Turklāt iespējams izvēlēties – neparastu izveidot vienu vai abas uzacis. Tāpēc, ja vēlies šo tendenci izmēģināt arī pati, jābūt gana pārliecinātai, vai šis ir tas, ko patiešām vēlies.

A post shared by SkyzEditz - Stefan (@skyzeditz) on Feb 17, 2018 at 11:45am PST

A post shared by Queen Ellie 👑 (@coolestellie) on Feb 21, 2018 at 12:19pm PST

A post shared by SkyzEditz - Stefan (@skyzeditz) on Feb 20, 2018 at 9:05am PST

A post shared by Kayla Sanchez (@kaylajsanchez) on Feb 19, 2018 at 12:27pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!