Foto: Publicitātes foto
2012.gads "Stenders" vēsturē kļuvis par ļoti nozīmīgu laiku – tikko saņemta Zelta medaļa Krievijā izstādē ”InterCharm 2012” 2500 zīmolu konkurencē un nupat paziņoti labākie kosmētikas industrijas jaunumi Latvijā starptautiskajā "Cosmopolitan Beauty Award 2012", kur uzņēmums ieguvis augstākos rezultātus piecās kategorijās. Tā portālu "Delfi" informē zīmola pārstāvji.

Vislabākos rezultātus saņēmuši sekojoši "Stenders" produkti:

kategorijā ”Labākais acu krēms" - 1.vieta mitrinošajam balzamam ap acīm

kategorijā ”Labākais sauļošanās krēms" - 1.vieta  nomierinošajam balzamam pēc sauļošanās

kategorijā ”Labākais ķermeņa pīlings" - 1.vieta rožu sāls skrubim

kategorijā ”Labākās vannas putas/ eļļa" - 1.vieta 24 karātu zelta vannas eliksīram

kategorijā ”Labākais ķermeņa mazgāšanas līdzeklis" - 1.vieta lavandas dušas zefīram

”Brīdī, kad mūsu produkti stāv veikalu plauktos, reti kurš iedomājas, kāds darbs un zināšanas ieguldītas to radīšanā. Dažkārt tie ir pat vairāki gadi, kamēr "Stenders" laboratorijas speciālisti nonāk pie tādas formulas, ka, liekot roku uz sirds varam teikt - rezultāts ir izcils un ļoti efektīvs," skaidro vadītājs Jānis Bērziņš, turpinot, ka katrs radītais produkts saņem vienādu uzmanību un nonāk veikalu plauktos tikai tad, kad visi piesaistītie eksperti novērtē to kā efektīvu. Dubultprieks, ja to novērtē arī kosmētikas industrijas eksperti un pircēji.

Dušas zefīri ir "Stenders" lepnums jau vairākus gadus - arī 2010. un 2011.gadā dušas zefīri (greipfrūtu un dzērveņu) saņēma 1.vietu starptautiskajos COSMOPOLITAN Beauty Awards konkursos.

2011.gadā sabiedrībai tapa pieejami Zelta līnijas produkti, kas ir uzņēmuma laboratorijas lepnums un viens no šiem produktiem - 24 karātu zelta vannas eliksīrs tika novērtēts šogad. Tas veicina ādas jaunību un savienojumā ar granātābolu ekstraktu iedarbojas kā antioksidants.

Rožu sāls skrubja īpašības gādā par ādas tvirtumu, mīkstina to un pabaro.

Zīmola mitrinošais balzams ap acīm ir Organic līnijas produkts, kura sastāvā ir vērtīgā hialuronskābe, kas īpaši mitrina ādu un rūpējas par mazo grumbiņu izlīdzināšanos.

Sauļošanās produktu līnija ir tūlītējas iedarbības - nomierinošais balzams pēs sauļošanās mitrina un pasargā ādu no saules iedarbības, kā arī atvēsina to pēc sauļošanās.

Zīmola produktus novērtē ne tikai Latvijā, bet vēl 18 pasaules valstīs, kurās atrodas STENDERS veikali - Latvijā, Igaunijā, Lietuvā, Zviedrijā, Somijā, Norvēģijā, Austrijā, Vācijā, Krievijā, Baltkrievijā, Gruzijā, Kazahstānā, Kirgiztānā, Ukrainā, Slovēnijā, Ungārijā, Polijā, Japānā, Ķīnā, Saudi Arābijā.

Nupat atklāts jauns "Stenders" veikals Norvēģijas pilsētā Strommen, kas atrodas 20 km no Oslo. Notikums pievērsim vietējo mediju uzmanību un pirmajā atklāšanas dienā pulcējis lielu skaitu interesentu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!