Foto: Shutterstock
Masīvās zelta vai apzeltītās ķēdes ir modē teju visu laiku, taču pēdējā laikā to popularitāte un aktualitāte manāmi augusi, raksta "Harper's Bazaar". Šoreiz piedāvājam iepazīties ar variantiem, kā tās valkāt un kādi "biezumi" labi piestāv dažādām tērpu kombinācijām.

Darba stils

Ar vienu aksesuāru var ievērojami mainīt kopējo izskatu. Ja zelta ķēdēm saki "nē" vien tāpēc, ka baidies - tavs ikdienas darba tēls varētu izskatīties pārāk uzkrītošs, tādējādi radot neprofesionālu iespaidu, laiks kaut ko mainīt. To var gaumīgi ietver arī darba tēlā, kaklarotu izvēloties kā vienīgo aksesuāru, bet pārējā tērpā pieturoties pie neitrāliem toņiem.

View this post on Instagram

A post shared by Beatrice Gutu (@beatrice.gutu) on Jul 6, 2019 at 8:56am PDT

Astoņdesmito gadu šiks

Baltā un tumši zilā klasisko savienojumu iespējams pārnest arī mūsdienīgākā līmenī, izvēloties apģērbus ar iespaidīgiem dekoltē, kā arī akcentiem, piemēram, jostām, kā tas redzams šajā variantā. Gaumīgo tēlu iespējams papildināt ar glītu ķēdīti ap kaklu, kura pat bez kulona ir pietiekami uzkrītoša.

View this post on Instagram

A post shared by Lucia Zolea (@luciazolea) on Jul 16, 2019 at 3:44pm PDT

Gluži kā no modes skates

Zelta ķēdes dažādās variācijās bija iespēja vērot arī zīmolu modes skatēs un prezentācijās, un viens no tiem, kas tās cēlis saulītē, bijis zīmols "Bottega Veneta". Šāda tipa masīva ķēde labi izskatīsies pie dažādiem džemperiem un blūzēm, kā arī rūpēsies par to, ka apkārtējo acis pievērsīsies kakla un plecu daļai. Starp citu, šo knifu der paturēt prātā bumbiera tipa figūru īpašniecēm, kuras vēlas novērst uzmanību no gurniem.

View this post on Instagram

A post shared by BOTTEGA VENETA by Daniel Lee (@newbottega) on May 22, 2019 at 7:01am PDT

Akcents brīvdienu tērpam

Zelta masīvās kaklarotas lieliski izskatīsies arī pie ikdienišķām apģērbu kombinācijām, piemēram, džinsām un džemperīša. To noteikti var kombinēt ar vēl citām, smalkāka pinuma ķēdītēm, kuras kopā tēlam piešķirs daudzveidīgāku un interesantāku skatu.

View this post on Instagram

A post shared by Kerry Pieri (@kerrypieri) on Jul 27, 2019 at 9:41am PDT

Ap kaklu un kāju

Vai jau ilgstoši domā, kā savam sniegbaltajam kostīmam piešķirt "asumiņu", nepievienojot košus akcentus un vēl citus apģērba gabalus? Apsverams variants ir masīvās ķēdes izvēle, kuru iespējams kombinēt ar līdzīgu sprādzi, kas aplikta ap potīti.

View this post on Instagram

A post shared by JOSEFINE H. J (@josefinehj) on Jul 2, 2019 at 12:43pm PDT

Pie peldkostīma

Lai gan vasara tuvojas izskaņai un lielai daļai atvaļinājumi jau aiz muguras, ir cilvēki, kuri cenšas to pagarināt, rudenī braucot uz siltajām zemēm. Ja šis ir arī tavs variants, paturi prātā, ka masīvās ķēdes labi papildinās vienkāršā dizaina un neitrālo toņu peldkostīmus brīžos, kad neķersi tiešos saules starus.

View this post on Instagram

A post shared by Evangelie Smyrniotaki (@styleheroine) on Jul 30, 2019 at 5:27am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!