Foto: instagram.com/cocoandblush/ karinastylediaries/eleanagrasso
Kombinezons – pavasara/vasaras aktualitāte, kas jāizmēģina ikvienai drosminiecei! Kombinezons labi noderēs gan ikdienas skrējienā, gan, pareizi saskaņojot ar citām garderobes detaļām, arī saviesīgos pasākumos.

Kā skaidroja "Fašionistes bloga" autore un "COS" stiliste Krista Timze, kombinezons – vēsturē zināms kā vīrieša darba apģērbs, kas tika valkāts, lai netīrā darba darītāji nenosmērētos. Dāmas kā modes apģērbu to sāka nēsāt 70. gadu otrajā pusē un tad 90. gados.

Sagaidot šo pavasara sezonu, kombinezons nav atkāpies no modes aktualitāšu podesta un Timze to iesaka valkāt pat iemīļotās kleitas vai svārku vietā.

Šosezon būs divas svarīgas izvēles: sportisks džinsa kombinezons, ko kombinēt ar t-kreklu un kedām vai, tieši pretēji, ar ko sievišķīgāku, vai uzreiz izvēlies eleganto variantu, ar ko pārsteigt. Galvenais noteikums – kombinezonam jābūt ar platiem galiem, prezentējot "culottes" aktualitāti.

Ja vēl nelielā pavasara dzestrumā lieliski izskatīsies un atbilstošs būs kāds džinsa kombinezons, tad jau vasarā vari dot priekšroku šai garderobes detaļai ar atsegtiem pleciem vai vējā viegli plandošiem audumiem. Starp citu, šie kombinezoni, kas radīti no nedaudz stingrāka auduma vai mežģīnēm, lieliski izskatīsies arī saviesīgos pasākumos – nepieciešams tikai atrast piemērotos aksesuārus!

A post shared by Rachel (@looklovelyliving) on Apr 5, 2018 at 5:46pm PDT

A post shared by alinasoare♌️ (@alinasoare) on Apr 5, 2018 at 11:23pm PDT

A post shared by Jolie d’Or (@joliedorhasselt) on Apr 5, 2018 at 11:16pm PDT

A post shared by xox, Lex 💋 (@alexis__alcala) on Jan 27, 2018 at 9:03pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!