Foto: Shutterstock
Saulei karsējot un termometra stabiņam pakāpjoties arvien augstāk, ikdienā valkātā apģērba kļūst arvien mazāk, skatienam paveroties arvien vairāk kailas ādas. Viens no vasaras sezonas "must have" apģērbiem ir krekliņi, kleitas un blūzes ar īsām piedurknēm vai bez tām. Bet ko iesākt, ja, aplūkojot savu attēlu spogulī, saproti, ka augšdelmi neizskatās tā, kā gribētos, un tos labāk vajadzētu prasmīgi nomaskēt?

Tā vietā, lai lūkotos pēc jaciņas, kas tveicīgajā dienā radīs vien diskomfortu, iepazīsties ar "ELLE" stilistu ieteikumiem un viltībām, kā augšdelmus padarīt vizuāli slaidākus!

Cenšoties savu figūru padarīt vizuāli slaidāku, būtiskākais aspekts, kas jāņem vērā, ir apģērbu audumu struktūras un proporcionalitāte. Ja vēlies, lai tavas rokas optiski izskatītos slaidākas, izvairies no īsām piedurknēm un akcentētas plecu daļas, priekšroku dodot pusgarām piedurknēm, to garumam sniedzot vismaz līdz augšdelma otrajai trešdaļai (sk. galerijas pirmo attēlu).

Centies arī izvairīties no dažādām rišām, savilkumiem un volāniem, kas piešķir apjomu. To vietā izvēlies askētiskus siluetus – minimālisms darīs savu, un tu izskatīsies gan slaidāka, gan elegantāka (sk. galerijas otro attēlu).

"V" veida kakla izgriezums, kā zināms, padara mūsu koptēlu vizuāli slaidāku, savukārt apļveida kakla izgriezums liks skatienam koncentrēties uz taviem pleciem un rokām, tā padarot šo ķermeņa zonu optiski masīvāku (sk. galerijas trešo attēlu).

Šobrīd aktuāli ir apģērbi ar atkailinātu plecu augšdaļu. Šāda piegriezuma krekliņš vai blūzīte teicami ļaus paslēpt liekos apaļumus, vien pielūko, lai apģērbs veidotu it kā taisnu līniju, vienmērīgi "sēžot" uz pleciem, nevis vēl vairāk akcentējot šo problēmzonu (sk. galerijas ceturto attēlu).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!