Foto: Shutterstock
Gada nogale, iespējams, ir balītēm un dažādiem saviesīgiem pasākumiem piesātinātākais laiks. Gadījumā, ja, pošoties īpašajam vakaram, konstatē, ka ziema ir atnākusi arī ar ierasto lieko kilogramu slānīti, iepazīsties ar instyle.com ieteikumiem, kā tos viltīgi nomaskēt!

Augstpapēžu kurpes ar spiciem purniem un smailiem papēžiem

Lai kājas izskatītos garākas un slaidākas, velc piemērota garuma svārkus atkarībā no tava ķermeņa aprisēm un kāju slaiduma un tēlu papildini ar augstpapēžu kurpēm. Smaili papēži un spics purns kājas slaidinās, padarot tavu tēlu arī seksīgāku.

Nekautrējies no kailuma

Lai padarītu augumu vizuāli slaidāku, velc tērpu ar dziļu V veida izgriezumu, kas radīs arī smilšu pulksteņa ilūziju. Jo vairāk kailuma vertikālā virzienā būs starp tavu zodu un vidukli (protams, saprāta robežās), jo proporcionālāks izskatīsies augums.

Koriģējošā veļa

Nesmādē koriģējošo veļu! Tā perfekti nostiprina formas, satur visu lieko un ievērojami uzlabo to, kā izskatās pieguļoši apģērbi. Jāpiebilst, ka šis apģērba gabals ir atrodams ikvienas slavenības garderobē, jo noder arī slaidām sievietēm.

Pieturies pie vienas krāsas

Vienkrāsains apģērbs, piemēram, bikškostīms, radīs optisku nepārtrauktas vertikālas līnijas ilūziju, tā attiecīgi arī padarot augumu slaidāku.

Mākslīgais iedegums

Ikvienas ādas tonis izskatīsies pievilcīgāk, ja ķermenim būs uzklāta neliela paštonējošā krēma kārtiņa. Mākslīgais iedegums paslēps asinsvadus, strijas, rētas un citus ādas defektus, kā arī slaidinās augumu vizuāli.

Stratēģiskās rotaslietas

Garas rotas, kuloni un virtenes augumu padarīs slaidāku, savukārt rotas, kas ir cieši pie kakla, tēlu padarīs smagnēju. Tāpat lieliski darbosies rokassprādzes ap plaukstu locītavām, novēršot uzmanību, piemēram, no apaļīgiem augšdelmiem.

Saskaņo kurpes ar kāju ādas krāsu

Vispārzināmais triks, ko izmanto neskaitāmas slavenības, kājas vizuāli padarīs garākas un slaidākas, kā arī izskatīsies eleganti un gaumīgi.

Frizūra

Seju slaidāku padarīs aste, kas uzsieta vaigu kaulu līmenī un nav pilnībā pieglausta. Vari pacelt matu saknes, sabužināt pakausi un izvilkt arī kādas sānu šķipsnas.

Džinsi – jo vienkāršāk, jo labāk

Ja vēlies vilkt džinsus, izvēlies vienkrāsainas un taisna piegriezuma bikses. Izvairies no balinājumiem un akcentiem augšstilbu, gurnu un sēžamvietas zonās!

Investē apakšveļā

Pat skaistāko tērpu sabojās nepareiza izmēra vai formas ziņā neatbilstoša veļa. Nepieļauj to, investējot kvalitatīvā krūšturī vai bodijā.

Žakete

Pie džinsiem lieliski piestāvēs taisna piegriezuma žakete ar minimāliem polsteriem plecu daļā. Tā padarīs slaidāku vidukli un paslēps gurnus un sēžamvietu, kas lieti noder, ja šīs daļas nevēlies akcentēt. Tāpat augumu vizuāli slaidinās arī žaketes pogas, kas nošūtas taisnā rindā.

Pareizie materiāli

Ja vēlies izskatīties slaidāka, nevelc velveta, ādas, zamša, mohēras, angoras, brokāta, tafta, neoprēna un flaneļa apģērbus. Tie augumu padara smagnēju, piešķirot tam papildus apjomu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!