Foto: Shutterstock
Katras sievietes garderobē jābūt klasiskiem apģērba gabaliem, ko vilkt visdažādākajās dzīves situācijās – baltai blūzei, augstas kvalitātes darba kostīmam, mazajai melnai kleitiņai un citām lietām. Viens no garderobes elementiem, ar kuru iegādi nekad nenošausi greizi, ir melnas bieza auduma bikses. Tās vari vilkt gan uz darbu, gan kādu saviesīgāku pasākumu.

Tomēr ar krāsu vien izsmalcinātu efektu nepanāksi. Katram auguma tipam jāpielāgo savs bikšu modelis, lai noslēptu trūkumus un izcelto skaisto. To, kāda piegriezuma bikses piemērotākās īsām, garām, vidēja un formīga auguma dāmām, iesaka "Real simple".

Garam augumam

Gara un slaida auguma sievietēm vispiemērotākās būs bikses ar augstu jostasvietu, platām starām un iebuktētu ieloci visā staras garumā.

A photo posted by Ale (@alemarti888) on Jan 1, 2017 at 12:23pm PST

Īsam augumam

Īsa un smalka auguma dāmas varētu vēlēties vizuāli pagarināt savu augumu. Šim mērķim noderēs šauru staru melnās bikses, kas beidzas kādu sprīdi virs potītes, to atsedzot skatam. Tas liks kājām izskatīties garākām.

A photo posted by Edyta Grace (@edytagrace) on Dec 3, 2016 at 11:09am PST

Smilšu pulksteņa formai

Ja tev ir izteikti gurni un apaļi augšstilbi, izvēlies tādas bikses, kas izcels skaisto figūru. Tāpēc nepieciešams piegriezums, kas augšstilbu apžmiedz, bet ap apakšstilbu ir platāks. Izvēlies bikses, kas beidzas līdz ar potīti un ir taisna piegriezuma.

A photo posted by LIIS JAPAN (@liisjapan) on Nov 7, 2016 at 8:40am PST

Lielākam izmēram

Ja esi viena no tām, kas ietilpst "plus size" jeb lielo izmēru kategorijā, tad nevajadzētu vairīties vilkt ko drosmīgu, kas apskauj tavas formas. Ļoti plato staru bikses ir kā radītas sievietēm ar apjomīgāku figūru, jo vizuāli slaidina un pagarina kājas.

Ja ir neliels vēderiņš

Sievietēm, kuru problēmzona ir vēders, ieteicams izvēlēties tādas melnās bikses, kas ir ļoti klasiska piegriezuma. Ar taisnām starām, kas visā garumā ir vienā platumā, bez izteiktām ielocēm un ne pārāk augstu jostu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!