Foto: Publicitātes foto
Aiz loga iestājies saulaini košais pavasara laiks, un tas ir īstais brīdis, kad ielūkoties savā skapī un pārliecināties, ka tajā atrodamas gaišas, spilgtas un iedvesmojošas drēbes. Lai iedrošinātu daiļās dāmas atsvaidzināt ierasto garderobi, ik otrdienas vakaru Latvijā zināmas, spilgtas un pamanāmas sievietes atvērs savus skapjus "STV Pirmā!" jaunā raidījuma "Dzīvo koši" skatītājām un stāstīs par savu īpašo stilu.

Otrdien, 29. martā, savu garderobi demonstrēja māksliniece Elita Patmalniece. Pirmā no "Dzīvo koši" dalībniecēm parādīja, kā top viņas tērpu skices, kā arī atklāja, ka savu pirmo kleitu Elita uzšuvusi jau 7. klasē, kad vēl mācījusies skolā.

Toreiz radusies nepieciešamība meitenēm uzšūt kaut ko ar volāniem un mežģīnēm, tādēļ arī tapusi pirmā kokvilnas kleita. Kā smejas māksliniece, nekur tālu no sava pirmā darba viņai gan nav izdevies tikt, jo kokvilna joprojām ir viens no mīļākajiem materiāliem.

Kā uzskata Elita, kleita, vai to vilktu uz svētkiem, vai ikdienā, iepriecina gan pašu, gan citus cilvēkus. Vienlaikus izvēlētajai kleitai ir jābūt arī funkcionālai un ērtai. Pašas mākslinieces garderobē ir atrodamas melnas, baltas, sarkanas un arī raibas kleitas.

"Košuma nekad nevar būt par daudz. Un par sarkanām kleitām arī ir stāsts. Šis tonis uzreiz piešķir dzīvesprieku un enerģiju, un sarkanā kleita ir viens no tādiem sievietes garderobes stūrakmeņiem.

Galvenais, lai cilvēka dvēsele ir krāsaina, un tad jau būs arī tās krāsas. Visur vajag saskatīt labo. Lai cik grūti tai dzīvē arī neietu, dot pozitīvismu citiem. Un tad jau kaut kā arī dzīvosim uz priekšu," tā Elita.

Skaties stāstus "Dzīvo koši" no šodienas, 29. marta, visu mēnesi ik otrdienu plkst. 22.00 televīzijā "STV Pirmā!"!

Stāstu ciklā dažādas sabiedrībā zināmas sievietes televīzijas skatītājām atvērs savu drēbju skapi. Par krāšņām kleitām, košām krāsām, drosmīgiem apģērbiem un savu stilu stāstīs ne tikai māksliniece Elita Patmalniece, bet arī "STV Pirmā!" sarunu šova "Starp mums runājot" vadītāja Jana Ezeriņa, dziedātāja Olga Rajecka un uzņēmēja Marika Ģederte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!