Foto: @whowhatwear
Kamēr daļai dāmu ir priekšrocības darba dienās ģērbties, kā vien iegribas, jo darbavietas noteikumi neparedz konkrēta ģērbšanās stila ievērošanu, daudzām no mums tomēr jāievēro zināmi noteikumi. Visbiežāk darba garderobe paredz lietišķu stilu, kas, savukārt, ļauj operēt vien ar pelēkajiem, melnbaltajiem un tumši zilajiem vai brūnajiem toņiem, kā arī samērā askētiskiem piegriezumiem.

Taču, ko iesākt, ja, pavasarim tuvojoties, tā vien gribas izvēlēties kādu košāku akcentu savam ikdienas tēlam? Lūk, piedāvājam Glamour.com apkopotos ieteikumus, kā arī piezemēta toņa apģērbus padarīt krāsainākus!

Zilo toņu variācijas

Zilie toņi ir viena no aktuālākajām šī gada modes tendencēm, turklāt, ar tiem variējot, ir iespējams panākt visnotaļ atšķirīgu noskaņu arī ierastajā ikdienas apģērbā. Kā pamatu izvēlies tumši zilo krāsu, velkot, piemēram, sarafānu minētajā tonī, un papildini tēlu ar dažādām tā nokrāsām – kobalta zils, pasteļtoņi, tirkīza zilā krāsa… Variē ar šīm nokrāsām gan pārējos apģērbos, gan aksesuāros. Tiesa, lai tēls nebūtu pārlieku raibs, aicinām izvēlēties trīs zilā toņa nokrāsas, ko savā starpā kombinēsi, tā nezaudējot tēla eleganci.

A photo posted by Who What Wear (@whowhatwear) on Nov 28, 2015 at 12:05pm PST

Vienas krāsas spēks

Ja vēl nejūties gana drosmīga, lai ģērbtos krāsaināk nekā ierasts, izvēlies ierasti piezemēto toņu apģērbu, papildinot to ar vienu krāsainu elementu, piemēram, tumši zaļas vai bordo krāsas svārkiem, blūzi vai žaketi. Tādējādi šis akcents kļūs par galveno tava apģērba sastāvdaļu, izskatam nebūt vairs neesot garlaicīgam, taču vienlaikus ļaujot tev saglabāt ierasti ieturēto stilu.

A photo posted by Who What Wear (@whowhatwear) on Nov 6, 2015 at 11:20am PST

Rakstaini audumi

Arī raibs apģērbs vienlaikus var būt gan elegants, gan gaumīgs. Izvēlies, piemēram, ģeometriska raksta auduma kleitu, papildinot to ar līdzīgas toņkārtas vienkrāsainiem apģērbiem un aksesuāriem, izvēloties vienkāršus piegriezumus un askētiskas formas.

A photo posted by Who What Wear (@whowhatwear) on Jan 6, 2016 at 5:49am PST

Monohromais stils

Runājot par monohromo stilu, mums prātā visbiežāk nāk vien melnbaltie toņi, taču apģērbu iespējams lieliski sakombinēt, izmantojot arī kamieļkrāsas, burgundijas, tumši zaļos un pelēkos toņus, kas radīs tikpat elegantu, taču nu jau mūsdienīgāku tēlu.

A photo posted by Who What Wear (@whowhatwear) on Dec 3, 2015 at 9:25am PST

Blūzīte ar 'odziņu'

Reizēm pietiek ar pavisam nelielu akcentu, lai tērps izskatītos gan elegants un ieturēts, gan stilīgs un atbilstošs tavai košajai personībai. Piemēram, ierastos zīmuļsvārkus kombinējot ar neparastāku blūzi, iegūsi pavasarīgi košu un pārliecinošu tēlu.

A photo posted by Who What Wear (@whowhatwear) on Jan 18, 2016 at 7:14am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!