Foto: Vida Press
Nekādi nevari piedabūt mīļoto uzģērbt kreklu, jo tas mūždien sagādājot viņam vienas raizes? Vēlies atvieglot viņa ikdienu? Lūk, kāds 21 gadu vecs uzņēmējs Niks Vene no Slovēnijas nācis klajā ar savu revolucionāro izgudrojumu.

Kreklturi ir mūsdienīgs izgudrojums, kas vīriešu krekliem neļauj tik viegli "izlīst" no biksēm. Krekltura ideja ir līdzīga zeķturu konceptam – tas palīdz apģērba gabalam nepaļauties kustībām, paliekot biksēs un neradot nevīžības iespaidu.

Kreklturu mehānisms ir pavisam vienkāršs – krekla sānos tiek iespraustas saspraudes, kas tiek savienotas ar elastīgām saitēm ap augšstilbiem, skaidro "Vida Press". Siksniņas, kas tiek savienotas ar elastīgajām saitēm ap kājām, ir regulējamas, tāpēc nav būtiski, kāda garuma krekls tiek ģērbts. Kreklturi šobrīd ir pieejami trīs krāsās – melnā, bēšā un tumši zilā, un tie tiek izgatavoti atkarībā no nēsātāja augšstilbu platuma.

Kreklturu idejas izgudrotājs Niks Vene stāsta, ka šāda ideja viņam radusies tāpēc, ka arī viņš saskāries ar problēmu, ka krekls nemitīgi jāsakārto un tas bijis visai apgrūtinoši. Meklēdams veidus, kā risināt šo problēmu, viņš sapratis, ka nekādi reāli risinājumi nav. Tas viņu iedvesmojis izveidot kreklturus. Pagājis nepilns gads, līdz Niks no idejas bija attīstījis reālu, kvalitatīvu produktu, kam līdzekļi meklēti pūļa finansējuma platformā "Kickstarter". Šobrīd amizanto palīgu vīriešiem varot iegādāties par 28 mārciņām jeb nepilniem 33 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!