Foto: Publicitātes foto
Neraugoties uz mūs pārsteigušo negaidīto vēsumu un nedaudz ieilgušajām pavasara rotaļām ar ziemu, nu jau varam atļauties pasapņot arī par saules pielietām dienām un mirkli, kad koku pumpuri, šķiet, izsprāgst dienas laikā. Gaidot pirmos īsti pavasarīgos brīžus, piedāvājam dažas stila idejas, kā šajā laikā papildināt ikdienas garderobi ar moderniem un košiem akcentiem. Tie ne tikai atsvaidzinās tavu ierasto tēlu, bet arī garderobei piešķirs gluži jaunu noskaņu, aiztaupot lieku tērēšanos.

Ērta somiņa košākām ikdienas gaitām

Ja arī tev piemīt nelāgs paradums ikdienā sev līdzi nest teju visu iedzīvi, ir pienācis laiks no tā beidzot atbrīvoties. Pirmkārt, lielais somas svars lieki noslogo mugurkaulu, kas attiecīgi var ierosināt veselības problēmas. Otrkārt, apjomīgās somas vairs nebūt nav modē. To vietā jau otro sezonu savu uzvaras gājienu turpina apmēros krietni mazākās to līdzinieces. Izvēlies tikai pašas nepieciešamākās lietas, kas tev ikdienā būs vajadzīgas un papildini savu tēlu ar nelielu somiņu, kuru vari nest gan rokās, gan uzlikt uz pleca.

Tops ar atkailinātiem pleciem

Apģērbi ar atkailinātu plecu daļu, kā jau vēstījām iepriekš, ir šīs sezonas lielākā aktualitāte. Papildini ierastās bikses vai džinsus ar attiecīgā stila topu vai blūzi, un tavs tēls acumirklī iegūs krietni pavasarīgāku noskaņu.

Sievišķīgas mežģīnes

Kleitas, svārki, jakas vai blūzes – izvēlies apģērbu, ko rotā mežģīnes, un būsi trāpījusi desmitniekā. Šī tik sievišķīgā detaļa, prasmīgi kombinēta ar citiem apģērbiem, lieliski iederas teju katrā situācijā.

Bikses ar augsto jostasvietu

Paaugstināta jostasvieta ir viens no šīs sezonas karstākajiem modes hitiem. Īpaši aktuālas ir bikses, kuru staras ir paplatinātas, taču ar paaugstinātās jostasvietas efektu vari spēlēties visdažādāko apģērbu variācijās.

Strīpainais košums

Svītraina kleitiņa, blūze vai bikses – izvēlies šosezon tik aktuālo apdruku un vienlaikus izmanto to arī savā labā, ļaujot vertikālajām līnijām vizuāli pagarināt un slaidināt augumu.

Mazliet pikantuma

Kā informē modes blogeris un tās pazinējs Deniss Ševeļovs – kleitas kā naktskrekli, rotātas ar mežģīnēm un papildinātas smalkām lencītēm, arī ir viena no sezonas aktualitātēm. Ja tava figūra visnotaļ prasīgajam piegriezumam ir atbilstoša, valkā šo apģērbu ar rupja adījuma jakām vai džemperiem, kontrastiem radot lielisku efektu.

Mirdzums

Spīdi arī ikdienā! Gaišākām dienām un noskaņojumam lieliski noderēs topiņš ar fliteriem vai mirdzoši svārki. Savukārt ballītēs šo elementu vari papildināt arī ar metāliskiem toņiem, kas ir vēl viena no sezonas aktualitātēm.

Rišas

Tik sievišķīgais elements vislabāk iederēsies romantiskā randiņā vai draudzeņu ballītē, taču, piemēram, blūzīti ar rišām prasmīgi kombinējot ar piezemētākiem apģērbiem, to droši vari valkāt arī ikdienas darba gaitās.

Zamša svārki

Tiem nebūt nav jāsaistās ar pagalam nemodernu kovbojmeitenes tēlu. Piemēram, zamša zīmuļsvārki var izskatīties arī eleganti un sievišķīgi, ja papildināsi tos ar askētisku blūzīti un augstpapēžu laiviņām.

Stilīga vējjaka

Lai gan pavasarī tā vien gribas pēc iespējas ātrāk atbrīvoties no jakām un mēteļiem, šajā gadalaikā saulīte, kā zināms, var būt arī mānīga. Pasargā sevi no dzestrā vēja ar stilīgu vējjaku, kombinējot sievišķīga un sportiska stila apģērbus.

Apavi ar bārkstīm

Kurpes vai mokasīni, ko papildina bārkstis ir sezonas tendence, kas iederēsies ikvienas dāmas tēlā. Šādi pat visparastākajiem apaviem acumirklī ir iespējams piešķirt rozīnīti, savukārt koptēlam un ikdienas solim – rotaļīgu vieglumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!