Foto: Publicitātes foto
Kura no mums gan nav piedzīvojusi nepatīkamo sajūtu, kad jādodas uz randiņu, bet šķiet, ka skapis ir tukšs un mugurā vilkt nav, ko! Tāpat nereti rodas grūtības izplānot ideālo vakara tērpu, kas nebūs ne pārlieku konservatīvs, ne izaicinošs. Šai sakarā piedāvājam "Glamour" apkopotās idejas, kā veidot savu tēlu gan randiņos, gan tikšanās reizēs ar draugiem!

Ierastie un tik ērtie džinsi

Ja tev šķiet, ka džinsi ir pārlieku vienkāršs apģērbs, kādā posties uz randiņu, papildini tos ar izteiksmīgiem aksesuāriem un augstpapēžu kurpēm! Tā tavs tēls iegūs elegantāku izskatu.

Bet, ja esi sportiska stila piekritēja, kombinē tos ar košiem džemperiem un stilīgiem topiem!

Sievišķības karaliene - kleita

Vairums vīriešu atzīst, ka tieši kleitās sievietes izskatās vislabāk. Izvēlies sava auguma īpatnībām piemērotu kleitu, izcel trumpjus un ļauj sev būt sievišķīgai pat tad, ja ikdienā valkā galvenokārt bikses!

Elegantais un lietišķais kostīms

Ja esi klasiskā stila piekritēja, izvēlies ierasto bikškostīmu, bikšu vietā gan kombinējot žaketi ar šortiem. Šādi kostīmi ir viena no aktuālākajām tendencēm šovasar un ļaus tev demonstrēt slaidās un iedegušās kājas.

Koķeti svārki

Zīmuļveida, saules griezuma, trapecveida vai maksi - izvēlies svārkus un pieskaņotus apavus, kas ļaus tev justies kā vakara karalienei - valdzinošai un koķetai.

Maigie pasteļtoņi

Lai padarītu tēlu romantiskāku, izvēlies pasteļtoņus, ko vari kombinēt gan viena toņa ietvaros, gan ar krasi pretējām krāsām.

Svārku vietā - šorti

Īsāki, garāki, koši un klasiski - šorti šovasar ir modē, kā arī ļaus tev justies ērtāk nekā tad, ja būsi tērpusies minisvārkos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!