Foto: Publicitātes foto
Lai iedrošinātu daiļās dāmas atsvaidzināt ierasto garderobi, ik otrdienas vakaru "STV Pirmā!" jaunā raidījuma "Dzīvo koši" skatītājām Latvijā zināmas, spilgtas un pamanāmas sievietes atvērs savus skapjus un stāstīs par savu īpašo stilu.

5. aprīlī būs redzama televīzijas raidījumu vadītājas Janas Ezeriņas garderobe. Viņas kolēģis reiz, atnākot ciemos, ieraudzījis Janas drēbju skapi un teicis: "Tev ir tik maz drēbju! Tas taču nav iespējams!" Skapis patiešām esot ļoti maziņš un šaurs, jo tur ir tikai tās drēbes, ko Jana velk ikdienā. Viņa uzsver, ka ir svarīgi, kādā apziņas stāvoklī tērpi pie mums nonāk un kādos apstākļos apģērbu pērkam.

"Ir divas es. Viena Jana ir kleitā, kas ir mana ikdiena un darba dzīve. Kleitas pie manis nekad neatnāk tāpat vien. Ar to visu pārējo, kas ir otra Jana, gan ir tā, ka nezinu, no kurienes tas viss rodas! Viena no man īpašākajām kleitām ir manas draudzenes un modes dizaineres Annas Led radīta. Sapratu, ka tā man nāks līdzi, otrajā reizē, kad to ieraudzīju," stāsta Jana.

"Bērnībā mani ļoti pucēja mamma. Viņai bija svarīgi, kā izskatos, un laikam jau tas manī arī ielika to sievišķības devu. Mēs visas zinām, ka staigāšana kleitā nozīmē zemes enerģijas uzņemšanu sevī. Esot zemei atvērta, būsi arī tās enerģijas pilna. Es tam tiešām ticu!"

Jāpiebilst, ka no padsmitnieces gadiem līdz pat 30 gadu vecumam Jana esot bijusi diezgan puiciskas dabas. Piemēram, garāki mati viņai ir salīdzinoši nesen, kopš Jana sāka apzināties savu vērtību un apjaust, ja jau piedzimusi par sievieti, tad arī kā sievietei jādzīvo un jāpucē sevi, jāpatīk sev un jāuzsmaida sev ik rītu.

Skaties stāstus "Dzīvo koši" visu aprīli ik otrdienu plkst. 22.00 televīzijā "STV Pirmā!"!

Stāstu ciklā dažādas sabiedrībā zināmas sievietes televīzijas skatītājām atvērs savu drēbju skapi. Par krāšņām kleitām, košām krāsām, drosmīgiem apģērbiem un savu stilu stāstīs ne tikai māksliniece Elita Patmalniece un "STV Pirmā!" sarunu šova "Starp mums runājot" vadītāja Jana Ezeriņa, bet arī dziedātāja Olga Rajecka un uzņēmēja Marika Ģederte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!