Foto: Shutterstock
Tāpat kā cilvēki ir ārkārtīgi dažādi, ir arī ļoti daudz Ziemassvētku svinību variāciju. Vienalga, vai Ziemassvētku brīvdienās dosies uz koncertu, kādu saviesīgu pasākumu vai mājīgā atmosfērā satiksies ar tuvajiem – svētku laikā neaizmirsti parūpēties par savu ārējo izskatu, kas ļaus sajusties vēl svinīgāk.

"Ko man vilkt mugurā? Kāda frizūra vislabāk piestāvēs konkrētajam pasākumam? Vai man nevajadzētu izvēlēties nagu dizainu, kas atbilst svētkiem?" – ja arī tev pa galvu maisās šie jautājumi, lieti noderēs "Viņa" sagatavotā pucēšanās kolekcija, kurā atradīsi noderīgus padomus žilbinošam izskatam.

Tas gan nenozīmē, ka jāļauj panikai ņemt virsroku, jāskrien uz veikalu pirkt jaunu kleitu vai arī jāplēš mati no galvas tikai tāpēc, ka Ziemassvētki jau ir klāt. Izlīdzēties vari, piemēram, ar aksesuāriem, kādam klasiskam tērpam pieskaņojot kaklarotu no pērlītēm, metālisku elementu vai atrodot izmantošanas iespējas aktuālajām spalvām.

Tāpat vērts piebilst, ka daudzus manikīru dizainus vari izmēģināt pati mājās, tostarp tos, kuri iederas Ziemassvētku tematikā.

Lai skaisti svētki!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!