Foto: Shutterstock
Pavasaris vairs nav aiz kalniem, bet modes pasaule nesnauž. Jau tagad stilīgākie ļaudis steidz lūkot, ar ko nākamā sezona varētu pārsteigt. Ņemot vērtā, ka aksesuāriem tēla veidošanā ir liela nozīme, piedāvājam piecas zīmīgākās tendences, kuras paturēt prātā, meklējot savu ideālo rokassomiņu.

Lielu lomu nākamajā sezonā spēlēs detaļas, skaidro "Purewow" modes eksperti. Spīdumi, metāliski akcenti, pērlītes un dažādas citas nianses, kas somai piesaista uzmanību, būs augstā vērtē.

A post shared by Edward Berthelot (@edwardspict) on Dec 31, 2017 at 3:01am PST

Daudzstūrainas, izteikti ovālas vai kā citādi neparastas – šādas somas pavasarī būs īpaši aktuālas. Jo neparastāk, jo labāk!

A post shared by BOBBY (@bobbyleather) on Dec 23, 2017 at 12:36pm PST

Šāda tipa somas jau kādu laiku ir aktuālas modes pasaulē. Arī "Bum Bag" gurnu somu radītāja Laura "Viņa" lasītājām stāstīja, ka ir cilvēki, kuri, atceroties gurnu somas no deviņdesmitajiem gadiem, kad tās arī bija vispopulārākās, noskurinās, tomēr to popularitāte ir neizmērojama. Tās vairs nav tikai piemērots aksesuāros festivālos un citos brīvā laika pasākumos, bet arī ikdienā.

No miniatūriskām versijām līdz pat ietilpīgam izmēram – klača somas vairs nebūt nav tikai saviesīgu pasākumu neatņemama sastāvdaļa, bet kļūst par ikdienas "odziņu".

Runājot par toni, kādā izvēlēties rokassomiņu, noteikti nevar aizmirst par violeto krāsu, kas šogad tiek atzīta par īpašu stilīgu. Kombinācijā ar citām spilgtām krāsām vai mierīgiem pasteļtoņiem rezultāts būs brīnišķīgs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!