Foto: Publicitātes attēli
Svētdien, 28. aprīlī, notiks divi krāšņākie fitnesa sporta pasākumi Latvijā – "IFBB Eiropas Fit Model čempionāts" un "IFBB Latvijas čempionāts fitnesā". Piedāvājam ieskatīties projekta "Fit Model Latvija 2019" dalībnieču gatavošanos vērienīgajam pasākumam. Projekta laikā 10 meitenes sevi izaicināja, lai pārbaudītu savas spējas un parādītu, kādus rezultātus iespējams sasniegt ar smagu darbu tikai divu mēnešu laikā, informē Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas prezidente Kristīne Vederņikova.

Šāda līmeņa sacensības Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa Rīgā organizē jau ceturto reizi. Šīs sacensības ir pavasara sezonas svarīgākais pasākums "fit model" kategorijā. Nozīmīgi, ka jau otro gadu pēc kārtas tieši Latvijas galvaspilsēta Rīga ir izvēlēta par Eiropas čempionāta organizētāju. Sacensībām ir pieteikušās labākās sportistes no 11 Eiropas valstīm. Jāpiemin, ka daudzas sportistes ir vairāku prestižu šīs sporta disciplīnas sacensību godalgoto vietu ieguvējas un uzvarētājas.

Labākās Eiropas sportistes demonstrēs ne tikai savas pievilcīgās ķermeņa formas peldkostīmos, bet arī sievišķību un grāciju savā skatuves uznācienā vakarkleitās. Arī pašmāju 2018. gada pasaules čempione no Rīgas Samanta Balode un Eiropas kausa fināliste Elīna Āboliņa cīnīsies par 2019. gada Eiropas čempiones titulu. Ar Samantas ceļu uz čempiones titulu ir iespējams iepazīties šeit.

Pasākuma laikā notiks IFBB Latvija pavasara sezonas fitnesa projekta "Fit Model Latvija 2019" fināls. Projekts sākās tikai pirms deviņām nedēļām. Aplūko, kā izskatās projekta dalībnieces un kā viņas mainījušās šajā laikā.

Pasākums notiks koncertzālē "Studio69".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!