Foto: Shutterstock
Laikā, kad daudzi priecājas par pavasari un pēc iespējas vairāk laika pavada ārpus telpām, netrūkst arī to, kas šo gadalaiku pavada, cīnoties ar alerģijām. Ieskaties "Viņa" rakstu krājumā un atrodi sev būtiskāko par alerģiju izraisītājiem un iespējām ar nepatīkamo pavasara kompanjonu sadzīvot.

Alerģijas ne vienmēr parādās, mazam esot. Ar tām var saskarties arī vēlāk. Šādos gadījumos ir būtiski saprast, kas ar tevi notiek, un atbilstoši rīkoties. Ja būsi saskārusies ar alerģiju, zāles pret saaukstēšanos tavu stāvokli nekādā veidā neuzlabos. Tāpēc paturi prātā, ka ir vairāki veidi, kā atšķirt iesnas no alerģijas, piemēram, iesnas pāriet ātrāk, turklāt tās bieži pavada temperatūra. Tāpat neļaujies dažādiem mītiem un aizspriedumiem par alerģijām. Ticība tiem pie laba gala nenovedīs un var tavu stāvokli vēl vairāk pasliktināt.

Tiem, kas ar alerģijām saskaras gadu no gada, iespējams, jau ir padoms un risinājums izpausmju mazināšanai. Tomēr, ja tev nav zināšanu, ko darīt, kā sevi pasargāt un kā atpazīt alerģiju, ieskaties "Viņa" rakstu arhīvā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!