Ņemot vērā Latvijā izsludināto ārkārtējo situāciju, šī gada 3. un 4. aprīlī plānotais veselības samits "Health Performance Riga 2020" tiek pārcelts uz oktobri. Tā vietā visiem interesentiem 3. aprīlī no plkst. 10.00 būs tiešsaistes pieeja "Health Performance Riga 2020" speciālizlaidumam – veselības ekspertu lekcijām par imunitāti, profilaksi un citām aktuālām tēmām.

Lai ievērotu Latvijā noteiktos drošības un piesardzības pasākumus, "Health Performance Riga 2020" rīkotāji ir sagatavojuši vienas dienas semināru tiešsaistē, kurā lekcijas sniegs tādi veselības veicināšanas jomas eksperti kā ilgdzīvošanas pētnieks Uģis Klētnieks, gerontologs, profesors, Dr. habil. med. Pēteris Zaļkalns, gastroenteroloģe Vita Skuja, "Biohacking.lv" dibinātājs, Rūdīšanās skolas vadītājs Māris Žunda, uztura speciāliste Sandija Šplīta, fizioterapeits Artūrs Ķirps, "RigaBrain" smadzeņu treniņu centra vadītājs ergoterapeits Pēteris Urtāns, apzinātības meditācijas skolotāja Baiba Krūmiņa, ūdens someljē Dans Voļevahs un citi.

Visi, kas jau iegādājušies biļetes uz "Health Performance Riga 2020", varēs tās izmantot oktobrī un bez maksas saņemt pieeju 3. aprīļa semināram tiešsaistē.

Plašāk par "Health Performance Riga 2020" speciālizlaidumu lasiet https://biohacking.lv.

"Health Performance Riga 2020" rīko kustības "Biohacking.lv" pārstāvji, un šis būs jau trešais Latvijas biohakeru rīkotais starptautiskais pasākums par veselības uzlabošanu. Samita mērķis ir vairot veselības pratību gan indivīda, gan uzņēmējdarbības vides līmenī – apgūt, kā darba devēji ar zinātnes, medicīnas un biohakinga rīku kompleksu var uzlabot komandas produktivitāti, samazināt darba nespējas ilgumu un radīt tādu darba vidi, kas pozitīvi ietekmē arī finanšu rādītājus. Pasākuma rīkotāju mērķis ir dot ikvienam iespēju uzzināt arī par aktuālākajām medicīnas, dabas un tehnoloģiju metodēm veselības un personīgās veiktspējas pilnveidošanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!