Foto: DELFI

Valsts policijas aicinājumam ziņot par sabiedriskā transporta autobusā notikušo incidentu, kurā kāds vīrietis ar varu centies izvilkt no transportlīdzekļa laukā mazu meiteni, atsaukušies daži notikušā liecinieki, portālam "Delfi" pastāstīja Valsts policijas preses pārstāvis Dairis Anučins.

Tagad likumsargi no viņiem cer iegūt sīkāku informāciju par satiksmes autobusā notikušo.

Policija joprojām aicina arī pārējos sabiedriskā transporta autobusa pasažierus, kurā pagājušā ceturtdienā, 12.februārī, notika uzbrukums skolniecei, vērsties pie likumsargiem un informēt par šo gadījumu.

Jau vēstīts, ka policiju pārsteigusi sabiedrības vienaldzība situācijā, kurā kāds pieaudzis vīrietis no sabiedriskā transporta autobusa mēģinājis ar varu izvilkt mazu meiteni.

"Neviens nepiezvanīja policijai un nekādā citā veidā nereaģēja uz autobusā notiekošo," sašutumu par iedzīvotāju vienaldzību otrdienas rītā LTV pauda Valsts policijas pārstāvis Andrejs Sozinovs. Viņš uzsvēra, ka iedzīvotājiem, neskatoties uz iespējamību, ka varmāka nav Imantas pedofils, bijis jāziņo, jo nekādas sankcijas izsaucējam gadījumā, ja informācija neapstiprinās, piemērotas netiek.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!