Foto: PantherMedia/Scanpix

Sestdien, 17. septembrī, pie Rīgas pašvaldības policijas darbiniekiem vērsies kāds veikala apsargs, kurš pastāstīja, ka pirms neilga laika viņam izcēlies konflikts ar kādu neapmierinātu veikala klientu, kurš viņu sašāvis.

Pašvaldības policija portālu "Delfi" informēja, ka agresīvais vīrietis sākotnēji izraidīts no tirdzniecības vietas, taču brīdī, kad apsargs pagriezies un devies atpakaļ uz veikalu, viņš izšāvis ar šaujamieroci apsarga virzienā, iešaujot viņam sēžamvietā. Šāvējs pēc savām darbībām steidzīgi pametis notikuma vietu.

Cietušais pastāstījis, ka no veikala izraidītais vīrietis ir vairākkārtīgi nonācis viņa redzeslokā saistībā ar dažādām zādzībām un neadekvātu uzvedību veikala telpās. Apsargs nebija guvis smagus miesas bojājumus, tādēļ mediķu palīdzība viņam nebija nepieciešama.

Policisti kopā ar cietušo devušies apsekot tuvāko apkārtni un pamanījuši aprakstam atbilstošu vīrieti. Šāvējs aizturēts, taču personas pārmeklēšanas laikā ierocis atrasts netika. Pats vaininieks savas rīcības motīvus policistiem nepaskaidroja.

Abas notikumā iesaistītās personas nogādātas Valsts policijā, kur sākts kriminālprocess.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!