Foto: F64

Sabiedrība jau iepriekš vīpsnājusi par bijušās valsts kontrolieres Ingunas Sudrabas tautas kustības veidošanu, taču pēc ziņām, ka viņa kustību reģistrējusi Krievu kluba prezidenta dzīvoklī, cilvēki sašutuši atkal.

Pēc ziņām, ka Sudraba saistījusies ar krievu kustību aktīvistu un cīnītāju par nepilsoņu tiesībām Viktoru Gavrilovu, sociālo vietņu lietotāji aicina vēlētājus izdarīt "pareizos secinājumus". Savukārt Nacionālās apvienības deputāts Jānis Iesalnieks Sudrabas kustību "No sirds Latvijai" pielīdzinājis "Krievu kustībai Latvijā".

Polittehnologs Jurģis Liepnieks izteicies, ka viņam žēl Sudrabas, jo no viņas sanāktu politikas "stārs", bet amatieri visu sabojājuši. "Sudraba ar Gavrilova dzīvokli gan ieberzusies!" uzskata Eiroparlamenta deputāta Sandra Kalniete.






Raidījums "Nekā personīga" svētdien ziņoja, ka Sudraba savu kustību reģistrējusi krievu kustību aktīvista un cīnītājam par nepilsoņu tiesībām Viktora Gavrilova dzīvoklī. Gavrilovs latviski nerunā, tomēr raidījumam apgalvo, ka ir Latvijas patriots, viņš te mācījies, audzis un veidojis zinātnieka karjeru, taču pilsonību nav nokārtojis.

Sudraba raidījumam nevēlējās skaidrot, kādēļ savu masu kustību reģistrējusi Gavrilova dzīvoklī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!