Pa ietvi braucoša sniega tīrāmās automašīna pārsteigusi gājējus Iļģuciemā, kuri pēc auto aizbraukšanas vēl krietnu mirkli izbrīnā atskatījušies, liecina portāla "Delfi" lasītāja iesūtītais video.

Kā skaidro Rīgas domē (RD), video redzams ietvju tīrītājs, kas gādā par pašvaldības uzturēšanā esošajām ietvēm, savukārt brauktuvju tīrīšanai tiek izmantota lielāka un nopietnāka tehnika, kas aprīkota ar šķūri priekšā, savukārt aizmugurē uzstādīts pretslīdes materiāla kaisīšanas mehānisms.

Ietvju tīrītāji seko līdzi situācijai uz ietves un dod gājējiem ceļu, informēja RD, norādot, ka drošības labad vēlreiz ar strādniekiem tiks pārrunāta drošību uz ietvēm un ceļiem.

Tāpat RD aicina iedzīvotājus būt vērīgiem un par pamanītajiem pārkāpumiem ziņot, zvanot uz bezmaksas tālruņa numuru 80003600.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!