Apgāzti galdi un krēsli, izmētātas pudeles, mikrofona statīvs, kas izmantots pretinieku iekaustīšanai un bars kautiņā iekarsušu jauniešu – šādu ainu fiksējušas novērošanas kameras naktī no piektdienas uz sestdienu Daugavpils muzikālajā klubā "Artilērijas pagrabi", liecina kluba paziņojums sociālajā tīklā "Facebook".

Jau ziņots, ka muzikālajā klubā "Artilērijas pagrabi" naktī uz 7. maiju, koncerta laikā noticis kautiņš.

Video sākumā redzams, ka brīdī, kad apsargs ir novērsies, klubā ienāk seši jaunieši, kuri pēcāk sāk traucēt koncertu, teikts "Artilērijas pagrabu" paziņojumā.

Video piektās minūtes 19 sekundē redzams, ka zemē tiek nogrūsts kāds kluba apmeklētājs, ko "Artilērijas pagrabi" identificē kā pastāvīgo klientu Aigaru S. Pēc šī incidenta Aigaru devušies aizstāvēt citi apmeklētāji un, kā teikts kluba ierakstā: ""Varoņiem" to tik vien vajag, lai izraisītu sekojošo kautiņu".

"Izsakām īpašu pateicību mūsu klientam melnajā džemperī, kurš gan mēģināja mierīgi atturēt huligānus no provokācijām, gan arī nenobijās no diviem uzbrucējiem un aizstāvējās ar mikrofona statīvu ( 6 min 38 sek ). Mums ne tikai nav pretenziju par cietušo statīvu (jo bija jāaizstāvas un tas bija pirmais, kas klientam gadījās pa rokai), mēs pat lemsim par zināma bonusa piešķiršanu šim klientam," raksta "Artilērijas pagrabi".

Tāpat klubs izteicis pateicību visiem, kuri palīdzējuši atpazīt nekārtību izraisītājus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!