Aizdomās par slepkavību policija Brazīlijas pilsētā Riodežaneiro trešdien aizturējusi kādu vīrieti, kurš atzinis, ka pēdējās dekādes laikā nogalinājis 42 cilvēkus, vēstī ziņu aģentūra "Reuters".

Sailsons Žozē duš Grasass policijas iecirknī pavēstījis, ka nogalinājis cilvēkus prieka un adrenalīna pieplūduma dēļ. Viņš apgalvo, ka darbojies arī kā pasūtījumu slepkava.

Slepkava atklājis, ka visvairāk viņam paticis nožņaugt, savukārt par upuriem viņš vislabprātāk izvēlējies baltādainās sievietes. Šobrīd tiek uzskatīts, ka 39 no upuriem bijušas sievietes.

Grasass norādīja, ka nereti novērojis upurus vairāku mēnešu garumā: "Es nogaidīju, līdz radās izdevība ielauzties mājā un nogalināt."

"Kad es to nedarīju, es kļuvu nervozs, tādēļ atkal devos jaunu upuru medībās," pavēstīja Grasass.

Savas kriminālās gaitas Grasass uzsācis 15 gadu vecumā, zogot rokassomiņas. Savukārt savu pirmo slepkavību viņš pastrādājis 17 gadu vecumā.

Eksperti brīdinājuši, ka Grasass, iespējams, ir psihopāts, kurš izbauda mediju uzmanību, tādēļ rūpīgi jāpārbauda viss viņa teiktais.

Policija Grasass liecības ticamību neapšaubot. Četri noziegumi, par kuriem stāstījis Grasass, sakrituši ar policijas rīcībā esošo informāciju, liela daļa pārējo stāstu vēl tiekot pārbaudīti.

Šī nav pirmā sērijveida slepkavas atzīšanās pēdējo mēnešu laikā. Arī kāds apsargs Brazīlijas pilsētā Gojanjē atzinies 39 cilvēku noslepkavošanā. Viņa upuri lielākoties bijuši bezpajumtnieki un transvestīti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!