Foto: stock.xchng

Brazīlijas ziemeļaustrumos trīs personām piespriests 20 – 23 gadu cietumsods par sievietes slepkavību un upura gaļas ēšanu, trio arī tirgojis no upura gaļas pagatavotus konditorejas izstrādājumus, vēsta raidsabiedrība BBC.

Horgem Beltrao Negromontem de Silveiram piespriesti 23 gadi ieslodzījumā, bet viņa sievai Izabellai Kristinai Piresai, kā arī saimniecības vadītājai Brunai Kristinai Oliveirai de Silvai pa 20 gadiem katrai. Visi trīs arestēti 2012. gada aprīlī Garaņunsā un notiesāti par slepkavību, apgānīšanu un ķermeņa slēpšanu.

Trijotne izmeklēšanas laikā atzinusies vēl divu sieviešu slepkavībā, šie noziegumi izdalīti atsevišķi, un spriedums sekos vēlāk. Vietējie mediji ziņo, ka viena no upurēm bijusi bezpajumtniece.

Sazvērnieki savus upurus ievilinājuši mājā, sakot, ka meklē aukli. Apsūdzētie tiesā atzinās slepkavībās un gaļas ēšanā attīrīšanās rituāla ietvaros, bet noliedza, ka būtu tirgojuši no upuru gaļas pagatavotus pīrādziņus. 

Aresta laikā apsūdzētie apgalvoja, ka pieder kustībai, kas ir par "pasaules attīrīšanu un iedzīvotāju skaita samazināšanu", raksta BBC. 

Noslepkavoto sieviešu atliekas atrasta dārzā aiz notiesāto mājas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!