Foto: Cehs.lv kolāža

Esmu vīrietis labākos par labākajiem gadiem (līdz 35 g.v.), esmu materiāli nodrošināts un rūpējos par kopīgu saimniecību ar skaistu un gudru sievieti, ar kuru kopā esam parūpējušies jau par vienu pēcnācēju. Mana zinātkāre un vēlme izprast visdažādākos procesus ir nodrošinājusi man aktīvu līdzdarbību dažādās nevalstiskajās organizācijās, likumprojektu izstrādēs un publiskās diskusijās.

Esmu liberālis, jo neskaitāmas reizes esmu pārliecinājies, ka cilvēki nepadodas kontrolei un tam vienmēr ir daudz negatīvākas sekas, nekā tad, ja tiem ļautu rīkoties pēc saviem ieskatiem. Esmu analītiski domājošs, un manu uzskatu veidošanā ir nepieciešami fakti un empīriskums, kā rezultātā man nav vietas Dievam, ezotērikai un citiem pesteļiem.

Šorīt saņēmu pārmetumu gūzmu no kādas paziņas, ka ateisms ir nodrošinājis man vietu ellē, ka mana izglītība tiesībās un filozofijā ir bezjēdzīga, jo tā nenodrošina cilvēku reālajai dzīvei, un, ka mans darbs nav īsts darbs, jo dienas beigās man nesāp kājas, rokas un mugura. Centos paskaidrot, ka mana nostāja konkrētajos jautājumos ir loģiska, taču saņēmu pretī apgalvojumu, ka es esmu aprobežots un, ka neprotu domāt kritiski! Tā vietā, lai sašustu par šādiem pārmetumiem, es nolēmu uz brīdi pieņemt, ka, iespējams, paziņai ir taisnība. Varbūt, tiešām esmu attālinājies no realitātes, zemapziņā tiecoties pēc liberālas utopijas? Nolēmu veikt eksperimentu – no rītdienas piecas dienas pavadīšu tai informācijas telpā, kuru uzskatīju par sliktu, tās neobjektivitātes un pat klaja naidīguma dēļ.

Izmantošu visus pieejamos resursus internetā un savus secinājumus pierakstīšu zemāk, katras nākamās dienas beigās.

Pirmā diena. Šodien izlasīju teju vai visu priestera Ilmāra Tolstova blogu. Tiem, kas nezina, Ilmārs Tolstovs ir sakrālās pasaules Raimonds Elbakjans. Jāatzīst, ka, iespējams, esmu kļūdījies ne tikai savās nostādnēs par Dievu, bet arī par morāli. Visu šo laiku biju balstījies uz to, ka Dieva eksistencei nav nekādu pierādījumu, ka pilnīgi novārtā atstāju faktu, ka nav nekādu pierādījumu tam, ka Dievs neeksistē! Un, ja mēs nevaram pierādīt, ka Dievs neeksistē, tad viņš eksistē, kas padara Bībeli par viņa rakstītu vārdu. No tā izriet, ka esmu kļūdaini domājis ļoti daudzām dzīves tēmām.

Aborts un eitanāzija nav pieļaujama, jo mēs piederam Dievam un iznīcināt Dieva īpašumu ir liels grēks. Jā, pat, ja sieviete ir izvarota, viņas augli nedrīkst nogalināt. Galu galā izvarošanas ceļā bērns nevar rasties, jo sievietei ir pārāk liels stress. Tā teikt "čik-čik-mājiņā", feministes! Bībelē nekur nav teikts, ka jaunava Marija, kas tobrīd bija precējusies ar Jāzepu, piekrita, ka Dievs iešļāks viņas vagīnā dievišķo sēklu! Padomā, kas būtu noticis, ja Marija izdarītu abortu... Feminisms vispār ir velna mācība un izvirtušo rietumu izdomājums, lai kontrolētu populācijas skaitu, jo iedēstī sieviešu prātos visāda veida muļķības, piemēram to, ka viņām ir tiesības negribēt būt mātēm un mājsaimniecēm, nepavadīt dzīvi, apkalpojot vīru un radot jaunus Dieva bērnus.

Pret to ir jācīnās, jo Dievam nepatīk histēriskas sievietes. Un histērija kā tāda. Un sievietes, kā tādas. Homoseksualitāte, savukārt, ir izvirtība un miesas gandēšana. Konsekventi, lai arī Edgars Rinkevičs ir ļoti daudz darījis Latvijas labā, strādājot ārlietu ministra amatā, saskaņā ar "Rom 1, 32", viņš ir pelnījis nāvi. Īsti vīrieši ar citiem vīriešiem neguļ. Sievietes var gulēt ar citām sievietēm, bet tikai tad, ja viņas ir seksīgas.

Otrā diena. Nekad nebiju domājis, ka Artuss Kaimiņš ir pat ļoti sakarīgs cilvēks, kas, šķiet, ir viens no retajiem, kam tiešām rūp Latvijas un tās iedzīvotāju liktenis. Lai arī Artuss pēc aroda ir aktieris, kopā ar datorurķi "Neo" un reperi Armandu, viņi neapšaubāmi var kļūt par prasmīgākajiem politiķiem un ietekmīgāko politisko spēku Latvijā! Ja kādam nav politiskās pieredzes, tas ir labi! Tas nozīmē, ka nav sasmērējušies, neraujas pie siles! Šie trīs vīri jau izsenis ir stingri iestājušies pret, kā teiktu Armands - pērkamajām di#sām! Vajag lielu drosmi, lai filmētu un rādītu tautai kā Saeimā operē 99 zagļi! Padomju gados, Latvijā bija rūpnīcas, milzīgas lauksaimniecības, katram bija darbs un cilvēks bija cienīts, bet kur tas viss palika pēc PSRS sabrukuma? Pateicoties Artusam, es tagad zinu, ka Soross ātri iefīrējās ar saviem taustekļiem, izveidoja šeit stipendiātu armiju, kas viņam palīdzēja Latviju pievienot Eiropas Savienībai. Nu un tikai loģiski, ka Brisele var pūst latviešiem acīs miglu, kamēr tās ierēdņi izzog Latviju no iekšpuses!

Trešā diena. Vakar sāka šķist, ka vairs nevienam nerūp Latvijas un latviešu liktenis... Bet šodien lasīju Nacionālās apvienības biedru rakstus, sekoju līdzi to ierakstiem sociālajos tīklos un manas domas mainījās par 360 grādiem! Latvijā vēl ir īsti PATRIOTI! Īsti VĪRI! Pateicoties aktīvai Jāņu Iesalnieka un Dombravas darbībai, Latviju pameta visi 23 Briseles uzspiestie bēgļi, Latvijas pabalstu parazīti, kas kuru katru brīdi varēja izvarot mūsu meitenes vai uzspridzināties cilvēku pūlī... Latviešus ir jāizglīto NACIONĀLAJĀ dzīvessziņā un KRISTĪGAJĀS vērtībās, jo tikai tās var noturēt cilvēku pie saknēm un nesamaitāt ar ģeķībām. Jūs sakāt "naida runa" - es saku - PATIESĪBA! Rietum-sociāl-marksisti un tā saucamie intelektuāļi grib iznīdēt latviešus, pakļaujot tos geju propagandai. Izstāties no Eiropas Savienības! Atgūt NACIONĀLO valūtu LATU! Civilokupantu REPATRIĀCIJU! CĪŅAI UN UZVARAI SVEIKS!

Ceturtā diena. Visu dienu lasīju NRA! Mani favorīti ir Bens Latkovskis un Elita Veidemane. Man vairs nav šaubu, ka šis ir vienīgais OBJEKTĪVAIS un PROFESIONĀLAIS medijs LATVIJĀ! Nu ir pilnīgi skaidrs, ka, lai izrautos no Briseloidu važām, Latvijai ir jāizstājas no visām starptautiskajām organizācijām, tais skaitā arī no NATO! Dalība militārā aliansē tikai lieki provocē austrumu kaimiņu... Latvijai nevajag, ka visādi birokrāti un ierēdņi rausta to aiz diedziņiem, Latviju var izglābt tikai stiprs un gudrs līderis, tāds kā ASV ir Donalds Tramps, Krievijai - Vladimirs Putins, Latvijai tāds varētu būt tikai Aivars Lembergs!

Piektā diena. Paldies DIEVAM par ANTIGLOBĀLISTIEM un ANDRI OROLU!!! Cik labi ka ir vēl tādi cilvēki kas pasaka KĀ IR - īsti GAISMAS CILVĒKI!!! Cik ilgi vēl BILDERBERGU GRUPA mūs indēs ar ĶĪMISKAJĀM TRASĒM? Cik ilgi tauta vēl pacietīs, ka to apzog IZRAĒLĀ bāzētu BRĪVMŪRNIEKU BANKAS??? CIK ilgi norisināsies populācijas kontrole, indējot mūsu BĒRNUS ar ĢMO un visādām ĶĪMIJĀM?? Cik ilgi vēl KORPORĀCIJAS slēps no mums brīvo (0 punkta) enerģiju, ko tā atrada ROZVELĀ nokritušajā NLO??? Cik ilgi BIG PHARMA turēs noslēpumā ZĀLES PRET VĒZI, kas atrastas JAU SEN, un pelnīs uz GODĪGU, SLIMU CILVĒKU RĒĶINA??? Mums vienreiz pietiek!!! Lai dreb NELIEŠI un NOZIEDZNIEKI!!! ATLAIST SAJMU!!!

Šodien. Virsmātei ir tajsnība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!