Foto: LETA

Pašreizējā valdošā koalīcija valsts kontrolieres amatam izvērtē divas iespējamas kandidatūras, ceturtdien ziņoja LTV raidījums "Panorāma".

Panorāmas rīcībā esošā informācija liecina, ka pašlaik tiek vērtēta Iekšlietu ministrijas valsts sekretāres Ilzes Pētersones- Godmanes kandidatūra, kā arī Valsts kancelejas vadītājas Elitas Dreimanes kandidatūra.

Jau ziņots, ka Sudrabas otrais pilnvaru termiņš beigsies šā gada decembrī. Viņa jau vasarā paudusi, ka gada beigās sākšot nopietni domāt par savu turpmāko darbību un neizslēdz iespēju arī iesaistīties politikā, jo vēlas "uz pozitīvo pusi izmainīt apkārtējo vidi un valsti, kurā dzīvojam".

Viņa arī paudusi, ka politika nevar būt maizes darbs. Savukārt valsts pārvaldē viņa nevarot darboties iespējamā interešu konflikta.

Sudraba iepriekš veltīja kritiku pašreizējai koalīcijai par budžeta veidošanu, nedomājot par mērķiem, kurus ar to var sasniegt, viņa arī kritizēja šā gada valsts budžeta grozījumiem, kuros lielākā daļa ir līdzekļu novirzīšana parādu segšanai, kas neliecinot par labu budžeta plānošanu.

Sākoties spekulācijām par viņas ienākšanu politikā, Sudraba paudusi, ka nevarot pievienoties nevienai no esošajām partijām, jo zina, "cik tur ir vārdu un kāda ir reālā darbība"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!